Понеділок, 06.05.2024, 21:28
Нове на сайті Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Оновити Нові повідомлення · Особисті повідомлення Особисті повідомлення() · Відомості про учасників форумуУчасники · Читаємо правила форумуПравила форуму · Знайти на форуміПошук · Підписатися на отримання новинRSS · Тільки для VIP-користувачівПриватний форум ]
Модератор форуму: nkp78  
Форум » Спорт » Спорт в смт Ставище » Футбол (Футбольні успіхи, проблеми, новини)
Футбол
nkp78Дата: Неділя, 25.04.2010, 10:32 | Повідомлення # 76
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
ФК Любомир (Ставище)- ФК "Путрівка" -1:2
Маючи велику перевагу в першому таймі (1:0) ставищани зупинилися в другому і пропустили від ФК "Путрівки" два необов'язкових гола, один із яких з сумнівного одинадцятиметрового штрафного удару.
Вигравши центральний матч туру, ФК "Путрівка" перша дала заявку на перемогу в чемпіонаті 2010 року.
Що ж! Надії не втрачаємо... Будемо чекати результат виїздного матчу Любомира з Макаровим.


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Вівторок, 27.04.2010, 13:09 | Повідомлення # 77
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Особистості чемпіонату області Автор: Валерій Валерко

Обласні футбольні перегони, що стартували минулої суботи, зібрали дванадцять найсиль-ніших аматорських команд і близько трьохсот п'ятдесяти найкращих футболістів столичного регіону. Триватиме турнірний марафон до середини жовтня, а його результати залежатимуть від ігрового внеску тренерів і гравців кожного колективу.

Тренери. Найвідоміший наставник елітних команд області тренує ФК "Путрівка" Васильківського району. Це Степан Матвіїв, який зажив фахової слави плідною працею з бориспільським "Борисфеном" і донецьким "Металургом" у вітчизняній вищій лізі. Свого часу він отримав спеціальний приз як найкращий тренер місяця за версією популярної програми на телеканалі "Україна". Широкознані в Україні й Микола Волосянко та Юрій Миколаєнко, котрі не один сезон якісно та результативно відіграли в еліті національного футболу. Перший з них навіть виступав у збірній країни і став українським чемпіоном у складі київського "Динамо". Волосянко дебютує в обласних футбольних перегонах разом із київським "Арсеналом". А от Миколаєнко, наставник команди "Вишневе-Динамо" з Києво-Святошинського району, уже приводив своїх підопічних до "бронзового" фінішу минулого року. Однак найтитулованішим обласним тренером залишається бучанець Віктор Удалов: він уже за новітніх часів підкорював турнірну вершину з ірпінськими командами "Сатурн" і "Податкова академія". Решта наставників аматорських колективів зде-більшого молоді: "Хілд-Любомир" — Максим Штаєр, "Олімпієць" — Олександр Варцев, "Податковий університет" — Володимир Смовж, "Макарів" — Роман Мандрика, "Баришівка" — Юрій Кондратенко, "Діназ" — Олег Спічек, "Узин" — Микола Витріщак.

Гравці. Найвідчутніше поповнення надійшло в міжсезоння до ФК "Путрівка". З чемпіонської дружини, фурсівського "Інтера", перебралися на Васильківщину Бондаренко, Вишняк, Ординський і Петров, а зі ставищенського клубу — Гандзюк, Квітко, Криштафович і Медведєв. Істотно підсилили дворазових чемпіонів області й колишні борисфенівці з вищоліговим стажем — Гайовий, Курилко та Литовчак, а також юний Полусмак із Боярки та Рисенко з Макарова. Натомість з Путрівки до Бучі перейшли Білоцерківець, До-рофєєв і Панфілов, товариство котрим склали вчорашні макарівці Безп'ятчук, Зборовський, Сидоренко та Титов. Виступатимуть за бучанську команду й недавні професіонали Грицина (колишній чемпіон України), Кармаліта, Швець, Шиман, Остроушко та Руженцев. Екс-професіонали з'явилися ще в кількох обласних колективах: Третяк — у Ставищі, Сухомлинов — у Макарові, Козленко, Колесник і Кондратович — у Бородянці… Викликає підвищений інтерес і дебют у дорослому футболі синів авторитетних у минулому гравців. Так, "Арсенал" заявив Данила Аненкова (його батько, Андрій Аненков, був чемпіоном і збірником України), "Діназ" — Антона Каплунова (Геннадій Каплунов — володар Кубка УРСР у складі бородянського "Машинобудівника"), ФК "Бородянка" — Дмитра Юрченка, наймолодшого представника славетної футбольної родини. А от іменною фішкою переяславців є вихід на поле одразу трьох братів з козацьким українським прізвищем Середа…



ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Середа, 28.04.2010, 21:04 | Повідомлення # 78
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Звіт 2-й турА повів турнірний караван ФК "Буча", який виступає в ролі новачка вищої обласної ліги. Правда, цілковитим дебютантом його не назвеш, оскільки бучанці свого часу були й чемпіонами (2002 року). Та й досвідчених виконавців серед нинішніх підопічних найтитулованішого нашого тренера Віктора Удалова, можливо, більше, аніж у будь-якому іншому вищоліговому колективі зразка 2010 року.

Один з них, Олег Зборовський, прийшов до команди з ФК "Макарів", маючи в активі два титули князя стрільців обласного чемпіонату та звання чемпіона і найкращого гравця національних змагань з пляжного футболу. Не дивно, що й на старті чемпіонату Київщини новий лідер атак нового учасника вищолігового турніру став особою номер один у фокусі загального інтересу. До двох м'ячів, забитих у першій зустрічі з узинцями, Зборовський, який свого часу пройшов неабияку виучку в світлої пам'яті тренера Григорія Гончаренка з пісківського "Рубіна", додав ще два, проведені на гостинах у Баришівці. Бучанці виграли з великим рахунком удруге поспіль, чого не змогла зробити жодна інша команда з групи лідерів, і найпершими оформили перший десяток у стрілецькому реєстрі.

А тим часом центральний поєдинок якщо не всього квітня, то звітного туру беззаперечно — "Хілд-Любомир" проти "Путрівки" — виправдав очікуваний інтерес і став основною подією ще й за фактом. Безкомпромісне протистояння вилилося в десять штрафних карток (дві з них обернулися вилученням оборонця ставищенців Селецького), три пенальті, три голи і масу неоднозначних і різноманітних емоцій. Гості вирвали перемогу за чотири хвилини до кінця матчу, причому вирішальний удар став яскравою справою недавнього бомбардира… місцевої команди Медведєва. Служителі футбольної Феміди, що проводили поєдинок, захоплені ігровим рівнем опонентів. А от керівники "Хілда-Любомира" мають претензії й до суддів. Отже, дискусії щодо переможця з чудового ставищенського стадіону можуть бути перенесені ще й до приміщення Київської обласної федерації: схоже, таки доведеться переглядати відеозапис матчу.
Надзвичайно цікавою та драматичною видалася й футбольна прем'єра в Переяславі-Хмельницькому, де ще один новачок обласних змагань — місцевий "Олімпієць", очолюваний Олександром Срібним, — дав справжнісінький бій чинному віце-чемпіонові з Макарова. Господарі виграли перший тайм, утримували рівновагу в рахунку майже до фіналу, проте пропустили зовсім необов'язковий гол буквально на завершальних секундах зустрічі. Досвідчений інспектор, колишній футболіст харківського "Металіста" і арбітр національної вищої ліги Вадим Шельменко, переконаний, що поступилися переяславці через брак досвіду. Ще б пак: опонували виключно місцевим вихованцям екс-професіонали Продан, Собкович, Цепкало, Листопад, Пустовіт… Однак досвід, як відомо, справа наживна. Головне, що бажання вистачає!

Інші цікавинки другого туру: гості виграли чотири матчі з шести (з початку чемпіонату — сім з дванадцяти); тричі гору взяли команди, що поступалися супернику по ходу зустрічі; снайпер вишгородського "Діназа" Терещенко встиг уже в першому таймі забити м'яч ірпінцям і заробити… дві жовті картки.

ФК "Узин" — "Вишневе-Динамо" (Києво-Святошинський) — 0:2 (Гарманчук, 53, Постолатьєв, 69). ФК "Баришівка" — ФК "Буча" — 0:3 (Зборовський, 23, 65, Дорофєєв, 61). "Олімпієць" (Переяслав-Хмельницький) — ФК "Макарів" — 2:3 (М. Панченко,25, М. Середа, 71, пн — Поліщук, 47, Собкович, 49, пн, Богданов, 90). "Хілд-Любомир" (Ставище) — ФК "Путрівка" — 1:2 (Д. Панченко, 42, пн — Ординський, 64, пн, Медведєв, 86). Нереалізований пенальті: Ординський, 76. Вилучення: Селецький ("Хілд-Любомир", 76).ФК "Бородянка" — "Арсенал" (Київ) — 3:1 (Д. Юрченко, 50, 55, Кондратович, 82, пн — Алі, 40). "Діназ" (Вишгород) — "Податковий університет" (Ірпінь) — 3:1 (Терещенко, 14, пн, Гірча, 16, Курята, 49 — Бородавко, 55). Вилучення: Терещенко, 40.

Останнього квітневого дня центральним поєдинком третього туру має стати протистояння фаворитів у Макарові — місцевий однойменний клуб прийматиме ставищенський "Хілд-Любомир". Інші матчі: "Податковий університет" — "Вишневе-Динамо", "Арсенал" — "Діназ", ФК "Буча" — "Олімпієць", ФК "Узин" — ФК "Баришівка". Гонку снайперів очолює бучанець Зборовський — чотири голи.


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ

Повідомлення відредагував nkp78 - Середа, 28.04.2010, 21:06
 
nkp78Дата: Четвер, 29.04.2010, 16:00 | Повідомлення # 79
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Чемпіонат Київської області. Сезон 2010 року

Турнірна таблиця станом на 26 квітня 2010 року
№ Команди І В Н П М О
1 ФК «Буча» 2 2 0 0 10-0 6
2 «Вишневе – Динамо» 2 2 0 0 6-0 6
3 ФК «Путрівка» 2 2 0 0 6-1 6
4 ФК «Макарів» 2 2 0 0 6-2 6
5 ФК «Бородянка» 2 2 0 0 5-1 6
6 «Хілд – Любомир» 2 1 0 1 3-2 3
7 «Діназ» 2 1 0 1 3-5 3
8 ФК «Арсенал» 2 0 0 2 1-5 0
9 «Податковий унів.» 2 0 0 2 1-5 0
10 «Олімпієць» 2 0 0 2 2-7 0
11 ФК «Баришівка» 2 0 0 2 0-6 0
12 ФК «Узин» 2 0 0 2 0-9 0
(Календар матчів)
Снайпери
№ Гравець Команда голи
1 Олег Зборовський («Буча») 4
2 Василь Бляхарський («Вишневе – Динамо») 2
3 В’ячеслав Гонта («Хілд – Любомир») 2
4 Дмитро Кондратович («Бородянка») 2
5 Володимир Криштафович («Путрівка») 2
6 Володимир Ординський («Путрівка») 2
7 Дмитро Юрченко («Бородянка») 2
Штрафники
№ Гравець Команда Дата
1 Олександр Селецький («Хілд – Любомир») 30.04
2 Олександр Терещенко («Діназ») 30.04

«ХІЛД-ЛЮБОМИР» – «ПУТРІВКА» – 1:2 (1:0).
Ставище, 300 глядачів.
Арбітр: О.Литяк; Асистенти: В.Пилипенко, В.Тіпанов.
Голи: Д.Панченко (42, з пенальті) – В.Ординський (64, з пенальті), Ю.Медведєв (86).
Нереалізований пенальті: В.Ординський, «Путрівка» (76).
Попередження: Л.Поліщук (51), О.Селецький (55), В.Фененко (86) – О.Курилко (26), О.Пекний (43), Я.Вишняк (49), Ю.Рачковський (58), О.Рисенко (84), Ю.Медведєв (87).
Вилучення: О.Селецький (76, повторне попередження).


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Вівторок, 04.05.2010, 14:51 | Повідомлення # 80
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Сьогодні 4-й тур ЧО-2010. Центральним матчем знову гра в Ставищах, де лідера першості ФК "Буча" приймає ФК "Любомир", в активі якого поки що одна перемога над "Арсенал" з Києва. Напередодні наша команда програла в 3-му турі в Макарові 0:1.
Що ж, побажаємо землякам проявити бійцівський характер і довести футбольній спільноті столичної області, що недаром на початку сезону команду зі Ставище рахували претендентом на саме високе місце в ЧО-2010 в вищій лізі Київської області.
Хай переможе найсильніший!!!


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Вівторок, 04.05.2010, 14:58 | Повідомлення # 81
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Рішенням ради ветеранів ФК "Ставище" вирішено відрядити делегацію клубу на черговий матч чемпіонату області в м. Узин, де ФК ЛЮБОМИР зустрінеться з ФК УЗИН 8 травня 2009 року в 5 турі ЧО-2010.

ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ

Повідомлення відредагував nkp78 - Вівторок, 04.05.2010, 14:59
 
nkp78Дата: Середа, 05.05.2010, 15:13 | Повідомлення # 82
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
ГАРНИЙ ПОДАРУНОК ВЕТЕРАНУ
Сьогодні, 5 ТРАВНЯ 2010 р. виповнилося 74 рокинашому найкращому нападнику ХХ-го століття ЗДІРУКУ ВОЛІ ІЗОТОВИЧУ. Так вирішили шанувальники ставищенського футболу, віддавши йому пальму першості в опитуванні на "СИМВОЛІЧНУ ЗБІРНУ СТАВИЩА ПО ФУТБОЛУ В ХХ-му СТОЛІТТІ". Ставищенська футбольна команда ХІЛД ЛЮБОМИР привітала ветерана по-особливому. Вона вчора виграла у лідера Вищої футбольної ліги Київської області ФК "БУЧА" з рахунком 2 : 1.СЕРЕД КРАЩИХ ГРАВЦІВ ВСІХ ЧАСІВ ВОЛЯ ІЗОТОВИЧ ЗДІРУК ПОСІВ ДРУГЕ МІСЦЕ ВІДРАЗУ ПІСЛЯ СВЯТОСЛАВА ПАНЧЕНКО, ПРИЗНАНОГО ЛІДЕРА СТАВИЩЕНСЬКОГО ФУТБОЛУ, ТАЛАНТ ЯКОГО ВИЗНАЛИ НАВІТЬ ТОДІШНІ ТРЕНЕРИ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ І СТОЛИЧНИХ КОМАНД. ОДНОКЛУБНИКИ ВІТАЮТЬ ІМЕНИННИКА З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ І ЗИЧАТЬ ЙОМУ ЗДОРОВ'Я І ЩАСТЯ.


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ

Повідомлення відредагував nkp78 - Середа, 05.05.2010, 15:15
 
nkp78Дата: Середа, 05.05.2010, 15:20 | Повідомлення # 83
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Лідером першості став ФК "Макаров", який вчора виграв в Бородянці у місцевої команди з рахунком 1 : 0.
ФК "Макаров" має стовідсотковий результат, набравши 12 очок в 4-х матчах.


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Середа, 05.05.2010, 18:44 | Повідомлення # 84
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Фаворити без свого стадіону

Дворазовий чемпіон області (фк «Путрівка»), з яким працює один з найперспективніших українських фахівців Степан Матвіїв (очолював бориспільський "Борисфен" і донецький "Металург" у вищій національній лізі), викликає підвищений інтерес уболівальників яскравою і результативною грою. На старті сезону путрівці в суперництві з амбітними і доволі сильними опонентами, серед яких були й вишгородці та ставищенці, котрих аж ніяк не безпідставно вважають кандидатами в медалісти, забили чотирнадцять м'ячів! Нудьгувати на матчах команди насправді не доводиться. Хоча й прикро, що симпатики "Путрівки" змушені вибиратися на поєдинки за участю своїх улюбленців аж до столиці. Чому? Бо в рідному краї команда, що поправу вважається спортивною гордістю району, так і не знайшла собі пристанища. Сільський стадіон у Путрівці не відповідає нормам і вимогам обласної федерації, а в райцентрі та навколишніх селах авторитетному флагману футболу Васильківщини чомусь не раді. Саме це й дивує найбільше, бо стрижневими гравцями путрівської команди є місцеві вихованці…
Але проблеми, як відомо, клопіт організаторів, а самі футболісти мають прагнути вершини, попри будь-які негаразди. Так і вершать справу путрівці, котрі два чергові матчі виграли з однозначним загальним рахунком 8:2. Причому, шість м'ячів з восьми забив талановитий Володимир Ординський. Два хет-трики поспіль, оформлені лідером атак чудово вишколеної команди Матвіїва, вивели Ординського в одноосібні лідери гонки снайперів цьогорічного чемпіонату і знайшли йому почесне місце в історичному літописі футболу Київщини, позаяк таким стрілецьким досягненням похвалитися більше нікому.
Дві перемоги з однаковим рахунком — мінімальним — здобув упродовж кількох днів непоступливий клуб з Макарова. До того ж обидва рази підопічні Романа Мандрики мають дякувати фортуні: вона відверто симпатизувала їм. У Макарові близькими до нічиєї були грізні ставищенці, однак схибили з одинадцятиметрової позначки на третій компенсованій арбітром хвилині. А в Бородянці господарі не реалізували аж два пенальті…
Центральний матч вівторкового туру відбувся в Ставищі. "Хілд-Любомир" і ФК "Буча" спочатку обмінялися матеріалізованими в голи одинадцятиметровими, причому в обох випадках команди нарікали на надмірну суворість арбітра. А в середині другого тайму перемогу господарям приніс Третяк. До речі, догравали ставищенці другий домашній матч поспіль в чисельній меншості: обухівський арбітр Іван Карпина вилучив з поля форварда місцевої команди Гонту. Останній неабияк підвів одноклубників, оскільки його дискваліфікація за удар опонента після зупинки гри може бути тривалою.
З-поміж інших квітнево-травневих подій в обласних футбольних перегонах виокремлю перші перемоги баришівців, арсенальців і переяславців (бомбардир останніх — Максим Середа — вже забив аж три м'ячі), осічки амбітного "Діназа" й "суху" невдалу серію узинської команди, яка, на щастя, оптимізму не втрачає навіть за складних турнірних обставин.
Третій тур: "Податковий університет" (Ірпінь) — "Вишневе-Динамо" (Києво-Святошинський район) — 0:3. "Арсенал" (Київ) — "Діназ" (Вишгород) — 2:2. ФК "Путрівка" — ФК "Бородянка" — 5:2. ФК "Макарів" — "Хілд-Любомир" (Ставище) — 1:0. ФК "Буча" — "Олімпієць" (Переяслав-Хмельницький) — 7:0. ФК "Узин" — ФК "Баришівка" — 0:2.
Четвертий тур: "Вишневе-Динамо" — "Баришівка" — 6:1 (М. Крайовий, 23, Постолатьєв, 43, Чернишов, 44, Бабич, 49, 85, Данилюк, 90 — Галицький, 55). "Діназ" — "Путрівка" — 0:3 (Ординський, 14, 47, 64, пн). "Податковий університет" — "Арсенал" — 1:3 (Луговик, 72, пн — Артюх, 2, Палагута, 44, Муляр, 65). "Бородянка" — "Макарів" — 0:1 (Богданов, 74). "Хілд-Любомир" — "Буча" — 2:1 (Гонта, 48, пн, 65 — Титов, 21). "Олімпієць" — "Узин" — 3:0 (Самойлов, 65, М. Середа, 70, 85).

Список снайперів очолює путрівець Ординський — 8 забитих м'ячів. Макарівець Зборовський відзначився п'ять разів, а Бабич з "Вишневого-Динамо" — чотири. Восьмого травня центральним обіцяє стати матч "Макарів" — "Діназ". Інші зустрічі туру: "Арсенал" — "Вишневе-Динамо", "Путрівка" — "Податковий університет", "Буча" — "Бородянка", "Узин" — "Хілд-Любомир" і "Баришівка" — "Олімпієць".

Прикріплення: 9205789.jpg (46.6 Kb)


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ

Повідомлення відредагував nkp78 - Середа, 05.05.2010, 18:45
 
nkp78Дата: Четвер, 06.05.2010, 16:34 | Повідомлення # 85
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
О КОТРІЙ ГОДИНІ ВІДБУДЕТЬСЯ ГРА В УЗИНІ З ЛЮБОМИРОМ 8 ТРАВНЯ ц,р,?

ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Понеділок, 10.05.2010, 17:25 | Повідомлення # 86
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
УЗИН - ЛЮБОМИР 0 : 3

ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Понеділок, 10.05.2010, 17:28 | Повідомлення # 87
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
ХІХ-а ЗУСТРІЧ ФК "СТАВИЩЕ" 9 травня 2010 року

В рамках проведення 19-ої ветеранської зустрічі ФК «СТАВИЩЕ» пройшов 4-й кубок "Миколи Шульги", в якому приймали участь футбольні команди хлопчиків 2000-2003 років народження. Втретє перехідний "Кубок Миколи Шульги" завоювала команда ФК "Ставище", яку тренує С.В. Дзисюк. Впевнену гру показала команда з ФК "Гейсиха", яка в очному поєдинку з переможцями цьогорічного турніру одержала перемогу з рахунком 1:0. Третє місце посіли юні футболісти з "Зірка" (Журавлиха), які впевнено переграли ФК "Розкішна" 4:0 і "Роксоланочку" з Бесідки , першого володаря "Кубку Миколи Шульги" 1:0. Четверте і пяте місця зайняли юні футболісти з Бесідки (4 очка) і Розкішої (0 очок 4 поразки). Присутні ветерани ФК "Ставище", під егідою якого проводиться цей традиційний турнір, визначили найкращих футболістів. Так кращим гравцем турніру одностайно визнано гравця ФК "Ставище" Степанюка Владислава, якому вручено приз (постер з Андрієм Шевченко) ще й найкращого бомбардира турніру. Кращим воротарем визнано Ясініцького Ростислава з "Роксоланочки" (Бесідка), Захисник - Котельнік Тарас з Розкішної, півзахисник - Савченюк Денис з Гейсихи, нападник - Поляков Максим з "Зірка" (Журавлиха). Фундатори турніру пам'яті свого батька Валерій та Юрій Шульга вручили переможцям перехідний "Кубок Миколи Шульги". Георгій Нагаївський, Іван Портненко, Георгій Карпенко, Зіма Ковельман, Микола Сторчак, Водлодимир Бабенко, Олександр Рахманюк, Григорій Пономаренко, Ігор Смикун, Леонід Джужик, Микола Сторчак, Сергій Яценко та Олександр Панченко вручили золоті медалі за перше місце ФК "Ставище" та срібні медалі ФК "Гейсиха" за друге. Сивочолі ветерани ставищенського футболу подякували юних футболістів за цікаву і вперту гру на футбольному майданчику і подарували кожному учаснику турніру футболки з портретами найкращих футболістів світу. Також ветерани футболу вручили кращим гравцям фотолистівки 19-ї зустрічі ветеранів ФК "Ставище" з привітаннями і своїми побажаннями. А як горіли очі у юних футболістів, коли вони чекали свою чергу на отримання футболки, що навіть у ветеранів накочувалася підступна сльоза і комок ставав в горлі. 9 травня ХІХ-а зустріч розпочалася з участі колони ФК «Ставище» в Ході Пам’яті до монумену Слави, де кожен ветеран схилив голову і поклав квіти до братської могили сотень наших земляків, загинувши на фронтах Другої світової війни 1941-1945 рр. Від імені ветеранського клубу було встановлено корзину квітів біля Вогню монумента Слави. Також колона ветеранів поклала квіти на центральному цвинтарі і встановила корзину з квітами біля меморіального пам’ятника жертвам голодомору 1932-33 рр. в Ставищенському районі. Адже тоді майже не було родини, яку б минуло крило смерті від штучного голоду в Україні. Більше 13500 наших дідів-прадідів загинула від геноциду українців сталінсько-більшовицькою клікою. Це майже кожен 4-й житель Ставищенщини. Ветерани і гості ХІХ-ої зустрічі прийняли участь в відкритті пам’ятника нашому другу юності Анатолію Миколайовичу Фоміну, який в 17-річному віці загинув на футбольному полі в Володарці в далекому 1962 році. За ініціативи Валерія Олександровича Шевельова, який в тому матчі стояв на воротах, було виготовлено новий гранітний пам’ятник з зображенням юного футболіста в динамівській футболці. Перед чисельними присутніми з спогадами виступили В.Д. Бабенко, С.І. Панченко, В.О. Шевельов, О. Мерзлюк, С.Я. Яценко. Завершилась ХІХ-а зустріч традиційним «Футбольним вогником», на якому чисельні одноклубники вшанували пам’ять батьків-фронтовиків і відсвяткували з піснями воєнних часів 65-у річницю Великої Перемоги. Також ветерани поздоровили своїх однодумців-ювілярів Анатолія Костянтиновича Бурлаку з 60- річчям і Сергія Васильовича Сергійчука з 50-річчям , подарувавши їм футбольні м’ячі і плакати з автографами, подарунки, вручили їм ювілейні медалі, іменні футболки і Кубки з фігурами футболістів.
Футбольна зустріч закінчилась майже опівночі. Ніхто не хотів розходитися з такого теплого, душевного і щирого побачення з своєю футбольною юністю. Ветерани домовилися зустрітися на позачергову ювілейну ХХ-у зустріч «День Пам’яті ветеранів ставищенського футболу», яка відбудеться посеред літа, в другу суботу липня місяця, 10 числа о 10:00 на стадіоні «Колос» в наших рідних Ставищах. Дозвольте виказати слова подяки всім одноклубникам, які прийняли участь в проведенні ХІХ-ї зустрічі ФК «Ставище» і особливо: Шевельову В.О., Шульзі Ю.М., Шульзі В.М., Смикуну І.Г., Довгалюку О.П., Нагорному В.П., Савченюку В.В., Бурлаці А.К., Сергійчуку С.В.,які внесли благодійні внески для проведення таких цікавих і необхідних заходів чергової зустрічі 9 травня 2010 року. До скорої зустрічі, мої дорогі однодумці! З повагою О.І. Панченко.


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ

Повідомлення відредагував nkp78 - Вівторок, 11.05.2010, 12:02
 
nkp78Дата: Четвер, 13.05.2010, 13:41 | Повідомлення # 88
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
5-й ТУР

Путрівці на звичному для себе стадіоні ДЮСШ-15, що на київських Теремках, обіграли студентів з Ірпеня. Причому номінальні господарі забили чотири м'ячі впродовж десяти хвилин наприкінці першого тайму. Саме в цей проміжок ігрового часу відзначився й Ординський: найвлучніший стрілець цьогорічного чемпіонату Київщини оформив уже дев'яте взяття воріт опонентів. До речі, затерзані потужним груповим маневром фаворита, гості не цуралися й грубої гри. Тож і догравали матч у чисельній меншості: на 77-й хвилині друге попередження випало на долю захисника Феоктистова.

Однак у звітному поєдинку червона картка не мала виняткової ваги, позаяк істотна вищість "Путрівки" в ігровому класі відчувалася впродовж усього протистояння. Натомість в Бучі першотаймове вилучення з поля голкіпера бородянців Яценка за фол останньої надії стало вирішальним. Гості в цілому змагалися з одним із лідерів чемпіонату насправді гідно, та в кінцівці зустрічі чисельна меншість помітно знизила й потенціал завзятої команди Віктора Юрченка.

Результати п'ятого туру такі: "Арсенал" (Київ) — "Вишневе-Динамо" (Києво-Святошинський район) — 0:2 (Данилюк, 1, Постолатьєв, 71). ФК "Путрівка" — "Податковий університет" (Ірпінь) — 6:0 (Криштафович, 33, 43, Вишняк, 36, Ординський, 42, Шевченко, 63, Рисенко, 90). ФК "Макарів" — "Діназ" (Вишгород) — 1:1 (Костяний, 80 — Курята, 90). ФК "Буча" — ФК "Бородянка" — 3:1 (Зборовський, 5, Панфілов, 66, 70 — Титов, 42, в свої ворота). ФК "Узин" — "Хілд-Любомир" (Ставище) — 0:3 (Біленко, 22, Третяк, 29, Якубчик, 47).ФК "Баришівка" — "Олімпієць" (Переяслав-Хмельницький) — 1:1 (Громей, 49 — М. Середа, 47, пн).

Путрівець Ординський забив дев'ять, а бучанець Зборовський — сім м'ячів. Наступний матч пропустять дискваліфіковані ставищенець Гонта, Феоктистов з Ірпеня та Яценко з Бородянки. Центральний поєдинок шостого туру відбудеться післязавтра в Лютежі, де "Діназ" прийматиме "Бучу". Решта зустрічей: "Вишневе-Динамо" — "Олімпієць", "Податковий університет" — "Макарів", "Арсенал" — "Путрівка", "Бородянка" — "Узин" і "Хілд-Любомир" — "Баришівка". Цими календарними матчами вищолігові колективи переступлять турнірний екватор першого кола в обласних футбольних перегонах.


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ

Повідомлення відредагував nkp78 - Четвер, 13.05.2010, 13:42
 
nkp78Дата: П`ятниця, 14.05.2010, 09:24 | Повідомлення # 89
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Сумна вістка прийшла до Одеси. Помер гравець ""Чорноморця", уроженець Закарпаття з села Грабовець, беззмінний на протязі 11 років капітан команди Вадим Плоскина. Йому було лише 56-ть. Вчора його поховали на Таїровському цвинтарі, а на 2-му православному захоронений видатний тренер Віктор Прокопенко.

В 2007 РОЦІ ПОМЕР ТРЕНЕР ВІКТОР ПРОКОПЕНКО.
10 ТРАВНЯ 2010 РОКУ НЕ СТАЛО ВАДИМА ПЛОСКІНИ. 

СМЕРТЬ ЦИХ ДВОХ В МИНУЛОМУ ФУТБОЛІСТІВ "ЧОРНОМОРЦЯ" МЕНЕ ДУЖЕ ВРАЗИЛА. АДЖЕ З ВІКТОРОМ ПРОКОПЕНКОМ І ВАДИМОМ ПЛОСКІНОЮ Я БУВ ОСОБИСТО ЗНАЙОМИЙ. ПАМЯТАЮ ЖАРКЕ ЛІТО 2007 РОКУ, КОЛИ Я ЗУСТРІВ ВІКТОРА В АРКАДІЇ БІЛЯ СВОГО БУДИНКУ, КОЛИ ВІН ЙШОВ ВГОСТІ ДО ЩЕ ОДНОГО ГРАВЦЯ "ЧЕРНОМОРЦЯ" І "ДНІПРА" ПЕТРА НАЙДИ. ПОГОВОРИЛИ ПРО ЖИТТЯ, ПРО НУДЬГУ В РАДІ, ДЕПУТАТОМ ЯКОЇ БУВ ПРОКОПЕНКО, ПРО ПРОБЛЕМИ В "ЧОРНОМОРЦІ" І ПЕРЕМОГИ "ШАХТАРЯ". ДОМОВИЛИСЯ ПО ПРИЇЗДУ НАШОГО СПІЛЬНИГО ДРУГА З СЕЙШЕЛ МИКОЛИ АВІЛОВА ЗУСТРІТИСЯ З ВАЛЕРОЮ ПАРКУЯНОМ, СЛАВІКОМ ЛЕЩУКОМ І ВАДІКОМ ПЛОСКІНОЮ НА ШАШЛИКАХ У МЕНЕ НА ПОДВІР"Ї. НЕ СУДИЛОСЯ... ЧЕРЕЗ ТИЖДЕНЬ ПРОКОПА НЕ СТАЛО...
10 ТРАВНЯ Ц.Р., КОЛИ В СТАВИЩАХ ПРОВОДИЛИ СВОЮ 19-у ЗУСТРІЧ ВЕТЕРАНИ СТАВИЩЕНСЬКОГО ФУТБОЛУ, ПІСЛЯ ЛІКУВАННЯ В ГЕРМАНІЇ НЕ СТАЛО ЩЕ ОДНОГО ФУТБОЛЬНОГО ТОВАРИША ВАДИМА ПЛОСКІНИ. З НИМ Я ПОЗНАЙОМИВСЯ ВЛІТКУ 1973 РОКУ, КОЛИ ВІН ГРАВ ЗА ДУБЛЬ КИЇВСЬКОГО "ДИНАМО". Я ТОДІ СКЛАДАВ ІСПИТИ В ХАРЧОВИЙ ІНСТИТУТ. ВІДВІДАВШИ ТРЕНУВАННЯ ДУБЛЮЙОЧОГО СКЛАДУ "ДИНАМО", Я ЗУПИНИВ СВІЙ ПОГЛЯД НА ГРАВЦЕВІ, ЯКИЙ ОДИН ЗАЛИШИВСЯ НА ПОЛІ І РАЗ У РАЗ ПРОБИВАВ ПЕНАЛЬТІ ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ ТРЕНУВАННЯ. Я ПОДАВАВ М"ЯЧІ , ПРОБИТІ МИМО ПУСТИХ ВОРІТ ВАДИМОМ. ПІСЛЯ ПІВГОДИННОГО ПРОБИВАННЯ І КІЛЬКАМИНУТНОГО СПІЛКУВАННЯ МИ РОЗПРОЩАЛИСЯ, ЩОБ ЧЕРЕЗ 4 РОКИ ЗНОВУ ЗУСТРІТИСЯ ВЖЕ В ОДЕСІ, ДЕ МЕНІ ПРИЙШЛОСЯ НА ПИВЗАВОДІ ПРОХОДИТИ ПРАКТИКУ. ПОТІМ НАШІ ДОРОГИ ЩЕ НЕ РАЗ ПЕРЕСІКАЛИСЯ НА СТАДІОНІ І ПОЗА НИМ, В НЕФОРМАЛЬНІЙ ОБСТАНОВЦІ. ФУТБОЛІСТИ РІЗНИХ КОМАНД БУЛИ У МЕНЕ ВГОСТЯХ НА ДЕГУСТАЦІЯХ ПІННОГО НАПОЮ, АЛЕ САМИМИ БАЖАНИМИ НА ПИВЗАВОДІ БУЛИ МОЇ ТОВАРИШІ З ФУТБОЛЬНИХ КОМАНД "СКА" І "ЧОРНОМОРЕЦЬ": ІГОР НАКОНЕЧНИЙ, ІВАН ЖЕКЮ, ГРИГОРІЙ КОНДРАТЬЄВ, ВІКТОР ПАСУЛЬКО, ВІКТОР САХНО, СЕРГІЙ ПУЧКОВ, ОЛЕГ ТАРАН, СЕРГІЙ ЩЕРБИНА, ВІКТОР КОЛЯДКО, СЕРГІЙ ЖАРКОВ, ІГОР СОКОЛОВСЬКИЙ, ОЛЕКСАНДР ТАРХАНОВ, Віталій ШЕВЧЕНКО, ГЕНА ПЕРЕПАДЕНКО, ТРЕНЕР ЄДУАРД МАСЛОВСЬКИЙ, ВІКТОР ЗУБКОВ, ВАЛЕРА ПАРКУЯН. СЕРЕД ГОСТЕЙ-ФУТБОЛІСТІВ БУВ ЗАВЖДИ ВИВАЖЕНИЙ, СПОКІЙНИЙ І ВПЕВНЕНИЙ В СОБІ ВАДІК ПЛОСКИНА. НА ЖАЛЬ БУВ... З ВАДИМОМ ОСТАННІЙ РАЗ Я БАЧИВСЯ ВЗИМКУ В РЕСТОРАНЧИКУ "АСОЛЬ" НА БЕРЕЗІ МОРЯ В АРКАДІЇ. ВІН РОЗПОВІВ ПРО СВОЮ РОБОТУ В ФК "ШАХТАР", ПРО МАЛОГО СИНА, ПРО ПЛАНИ НА МАЙБУТНЄ... ЖИТТЯ ШВИДКО ПЛИНЕ. ПЕРЕСТУПАЮТЬ МЕЖУ ВІЧНОСТІ ТОВАРИШІ, З ЯКИМИ МЕНЕ ЗДРУЖИВ ФУТБОЛ : ПРОКОПЕНКО ВИТЯ, ДОМБРОВСЬКИЙ СЕРГІЙ, СОКОЛОВСЬКИЙ ІГОР, ЧУМАЧЕНКО ВАЛЕРА І ОСЬ ВЧОРА МИ ПОПРОЩАЛИСЯ З ПЛОСКІНОЮ ВАДІКОМ. ПРОЩАВАЙ, НАШ ФУТБОЛЬНИЙ ДРУЖЕ.


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Субота, 15.05.2010, 14:11 | Повідомлення # 90
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
СЬОГОДНІ ВЕЛИКИЙ ФУТБОЛ В СТАВИЩАХ. В 6-у ТУРІ ФК "ЛЮБОМИР" ПРИЙМАЄ ФК"БАРИШІВКА"

ВСІ НА СТАДІОН ВБОЛІВАТЬ ЗА НАШИХ АМБІТНИХ ФУТБОЛІСТІВ!!!

ХАЙ ВДАЧА БУДЕ СЬОГОДНІ З НИМИ.


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
Форум » Спорт » Спорт в смт Ставище » Футбол (Футбольні успіхи, проблеми, новини)
Пошук:


Ставище © 2024