Субота, 27.04.2024, 01:18
Нове на сайті Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Оновити Нові повідомлення · Особисті повідомлення Особисті повідомлення() · Відомості про учасників форумуУчасники · Читаємо правила форумуПравила форуму · Знайти на форуміПошук · Підписатися на отримання новинRSS · Тільки для VIP-користувачівПриватний форум ]
Модератор форуму: nkp78  
Форум » Спорт » Спорт в смт Ставище » Футбол (Футбольні успіхи, проблеми, новини)
Футбол
nkp78Дата: Середа, 10.02.2010, 14:26 | Повідомлення # 46
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
"Динамо-2" - "Хилд-Любомир" 0:2
09.02.2010 12:37

Вторая динамовская команда потерпела первое поражение в контрольном матче после выступления на Кубке Содружества. В заключительном поединке перед кипрским сбором, на который команда отправляется 9 февраля, подопечные Литовченко и Калитвинцева не смогли справиться с представителем Киевской области «Хилд-Любомир» (Ставыще). При примерно равной игре на протяжении всего матча гости использовали выгодные моменты, а хозяевам реализовать пусть не многочисленные шансы так и не удалось.
«Динамо-2»: Кичак (Рудько, 46), Кушниров (Шкаврон, 46), Сухоцкий (Гаврась, 46), Новак, Родина, Бутенин (Рыжук, 56), Суарес, Прокипчук (Морозенко, 46; Фароян, 65), Сахневич (Боровец, 46), Малин (Гриппа, 60), Коваль (Шевчук, 46).

Мячи в ворота «Динамо-2» были забиты на 72-й и 76-й минутах.
Напомним, что на Кипр «Динамо-2» отправляется во вторник. В рамках учебно-тренировочного сбора, который продлится две недели, запланированы четыре контрольных поединка.
Источник: Официальный сайт "Динамо" Киев


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: П`ятниця, 12.02.2010, 19:41 | Повідомлення # 47
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Меморіал Віталія Голубєва
12.02.2010 00:06

Сьогодні стартує другий зимовий турнір, організований Київською обласною федерацією футбоУ.

Підготовчий полігон. Ідею про зимові футбольні турніри висловив у середині минулого десятиріччя тодішній очільник Київщини футбольної Микола Кирсанов. Авторитетний і досвідчений фахівець, він усвідомлював об'єктивну потребу клубів різного рангу в організованих передсезонних зборах і спарингах. Саме з його ініціативи й започатковано в січні 1996 року низку напівофіційних перегонів, які дають змогу як аматорським, так і професіональним колективам проводити підготовку до головних турнірів сезону в умовах, що максимально наближені до змагальних і по-справжньому конкурентоспроможних. Нині таких турнірів уже три, до того ж вони традиційні — тобто проводяться щороку. Кожний з них є своєрідним підготовчим полігоном для футболістів. Однак не менш важливо, що, окрім суто спортивних завдань, вони мають і неабияку суспільну вагу. Бо меморіали видатних футболістів, тренерів, організаторів народної гри ще й утверджують здоровий патріотизм і вшановують пам'ять про наших славних земляків.
Віталій Голубєв. Лютневий турнір, організований Київською обласною федерацією футболу, освячений іменем непересічного динамівця. Віталій Голубєв (19.03.1926 — 25.03.1991) був одним з найефективніших і найефектніших центральних оборонців не лише київського клубу, а й всього радянського футболу п'ятдесятих років минулого століття. Віце-чемпіон СРСР 1952 року і кубковий тріумфатор 1954-го, Голубєв закликався під прапори союзних збірних і входив до почесних списків 33 найкращих гравців сезону. З-поміж динамівського загалу цього чудового захисника виокремлювали виняткова мужність і неабияке вміння вправлятися з м'ячем. Не менш важливо, що й після завершення активної кар'єри Віталій Михайлович Голубєв залишився вірним уславленому київському клубу. Він працював тренером динамівської школи, неодноразово виграючи зі своїми підопічними різноманітні дитячі турніри. Саме під його керівництвом робив перші кроки у футболі легендарний Олег Блохін, а також В'ячеслав Семенов, Сергій Морозов, Володимир Булгаков… 1965 року Голубєв удостоєний почесного звання "Заслужений тренер України". Одним з основних ініціаторів традиційних змагань став його син Олег Віталійович, який багато років працює в Професіональній футбольній лізі країни.

Турнірний літопис. Цьогорічний сезон — одинадцятий в історії Меморіалу Віталія Голубєва. Започаткований 2000 року, він, як правило, проходить на стадіонах Києва та Київської області в лютому або березні. Щороку на старт виходять від десяти до двадцяти колективів з різних українських регіонів і з різним статусом, зокрема — й професіональні. На відміну від січневого турніру пам'яті Олега Макарова,
його переможцями стають здебільшого повпреди Київщини. 2000 року підготовчі перегони виграв бориспільський "Борисфен", торік — ставищенський "Хілд-Любомир", а взагалі головний приз гостював у наших земляків аж п'ять разів. Однак історичним рекордсменом, здобувши загальну перемогу двічі, вважається київське "Динамо-3". До речі, за межі столичного регіону золоті медалі Меморіалу Голубєва вивозилися лише двічі, й обидва рази — на Чернігівщину: 2004 року — до Мени, 2008-го — до Плисок. А рейтинговими лідерами цьогорічного сезону вважаються чемпіони Києва — футболісти "Зірки".



ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Субота, 13.02.2010, 14:41 | Повідомлення # 48
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
ДВА ДРУГА.
ВОНИ РОДИЛИСЯ В СТАВИЩАХ В ОДИН МІСЯЦЬ, В ОДИН РІК, ОБОЄ МАЛИ СТАРШИХ БРАТІВ ФУТБОЛІСТІВ ВОНИ СЛУЖИЛИ ОДНОЧАСНО В АРМІЇ, ГРАЛИ В ОДНІЙ ФУТБОЛЬНІЙ ЗБІРНІЙ, РАЗОМ ЗАКІНЧИЛИ СВОЇ АКТИВНІ ВИСТУПИ, РАЗОМ АКТИВО ПРАЦЮВАЛИ В ВЕТЕРАНСЬКОМУ КЛУБІ фк "СТАВИЩЕ", РАЗОМ ВІДМІТИЛИ СВОЄ 70 РІЧЧЯ. БЕЗЗАВІТНО ЛЮБИЛИ ФУТБОЛ І РІДНІ СТАВИЩА...
НЕДАВНО МОЛОДШИЙ НА ТИЖДЕНЬ ВЕТЕРАН ПЕРЕСТУПИВ МЕЖУ ВІЧНОСТІ. ЗАСУМУВАВ ДРУГ, СУМУЮТЬ ОДНОКЛУБНИКИ, СУМУЮТЬ СТАВИЩАНИ...
ЗАВТРА ЄФИМУ ЯКОВИЧУ ШПОЛЬСЬКОМУ ВИПОВНИЛОСЯ Б 72 РОКИ...
МИ БУДЕМО ПАМ'ЯТАТИ ТЕБЕ ЗАВЖДИ, НАШ ДОРОГИЙ ФУТБОЛЬНИЙ ПОБРАТИМЕ.


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Субота, 13.02.2010, 20:50 | Повідомлення # 49
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Умер старейшина ставищенского футбола, игрок сборной Ставище 1946-1959 гг. Исак Яковлевич Шпольский
(1928-12.02.2010)


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Середа, 17.02.2010, 14:47 | Повідомлення # 50
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Меморіал Віталія Голубєва, організований Київською обласною федерацією футболу водинадцяте, зазнав несподіваної зміни серед учасників. Замість боярського "Зеніта" до традиційних зимових перегонів аматорських команд столичного регіону долучився "Податковий університет" з Ірпеня. Матчі проходять на полях із штучним покриттям у Лютежі Вишгородського району, на базі ДЮСШ-15, що функціонує в київському мікрорайоні Теремки, а також у спеціалізованому манежі ФК "Княжа" в Щасливому Бориспільського району. Результати стартових поєдинків такі: "Арсенал" (Київ) — "Хілд-Любомир" (Ставище) — 3:7, "Княжа-93" (Щасливе) — "Юність" (Чернігів) — 1:3 (група "А"), "Діназ" (Вишгород) — "Зірка" (Київ) — 1:1, "Діназ-2" (Вишгород) — "Податковий університет" (Ірпінь) — 6:1 (група "Б"), ДЮСШ-15 (Київ) — "Чайка" (Петропавлівська Борщагівка) — 2:3, "Вишневе-Динамо" (Крюківщина) — ФК "Буча" — 1:6 (група "В"). Трьома голами на старті турніру відзначився вишгородець Шевелюк, двома — його одноклубник Байдачний, а також ставищенці Гонта і Якубчик. Учора відбулися матчі другого туру, а завтра групові перегони завершаться. Стикові поєдинки заплановано на 19, 21 і 23 (фінал) лютого. З нетерпінням чекаємо результати 2 і 3 турів турніру: "Любомир -Ставище" - "Княжа" і "Любомир-Ставище" - "Юність-Чернігів". Чи підтвердить футбольна команда зі Ставище, чинний володар Кубка пам"яті В. Голуб'єва, високий результат в першому зимовому турнірі О. Макарова, дійшовши до півфіналу.

ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Середа, 17.02.2010, 19:47 | Повідомлення # 51
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
17.02.2010
Меморіал Віталія Голубєва, організований Київською обласною федерацією футболу, наблизився до турнірного екватору.
Сьогодні відбулися завершальні календарні зустрічі
в попередніх групах. А результати другого туру такі: "Діназ" — "Діназ-2" — 0:1, "Зірка" — "Податковий університет" — 8:1, "Вишневе-Динамо" — "ДЮСШ-15" — 2:1, ФК "Буча" — "Чайка" — 0:1, "Княжа-93" — "Арсенал" — 1:4, "Юність"(Чернігів) — "Хілд-Любомир" (Ставище) — 0:6. Достроково перепустки до чвертьфіналу, а матчі цієї турнірної стадії відбудуться завтра, завоювали минулорічний володар головного призу — "Хілд-Любомир" із Ставищ, а також вишгородський "Діназ-2" та "Чайка" з Петропавлівської Борщагівки. Нагадаю, що турнір пам'яті легендарного динамівця Києва Віталія Голубєва завершиться 23 лютого.

Впевнена хода володаря Кубка Голубєва-2009 футбольної команди районного центра Ставище вражає своєю результативністю: 13 забитих голів і тільки три пропущені в двох матчах турніру. Дається взнаки вдала селекційна робота в клубі і відлагоджений тренувальний процес.


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Субота, 20.02.2010, 14:30 | Повідомлення # 52
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
21 лютого 2008 року не стало ще одного фронтовика ВІТАЛІЯ СЕМЕНОВИЧА ЛАГОВСЬКОГО.

Лист до доньки Галини Вітальївни Романченко-Лаговської. Одесса 20.02.2010

В моей памяти твой папа, Галя, стоит на особенном месте. Он был философом в жизни, добродушным и веселым оптимистом. Мог проанализировать любую ситуацию и выдать верные советы. Он очень большие надежды возлагал на Сергея. Даже после феерической учебы и поведения в юности твоего братика, твой отец никогда по большому счету не разочаровывался и не терял надежду в сына. И Сергей оправдал почти чаяния своего отца. Виталий Семенович с кавалерийскими усами и иконостасом из многочисленный военных и мирных наград на почетном месте в ветеранском футбольном альбоме. Также я сохраняю большой материал из газете об отце и сыне, написанный накануне смерти Вашего папы. Когда я приезжал в Ставище, ваш папа, бросая хозяйственные дела, всегда встречал у калитки меня по-отцовски - крепким рукопожатием и щирой улыбкой: "Как дела, Одесса? - похлопывал он меня по плечу - В море бычки еще не перевелись?". Этой улыбки и доброго соседского диалога мне лично будет сильно не хватать... Оборвалась еще одна очередная ниточка, держащая память о родительском доме...


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Понеділок, 22.02.2010, 20:42 | Повідомлення # 53
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
У фіналі «Діназ» та «Діназ-2»
22.02.2010 13:31

Головний приз одинадцятого Меморіалу Голубєва, що його проводить Київська обласна федерація футболу, розіграють вишгородські команди "Діназ" і "Діназ-2". Це стало зрозуміло після позавчорашніх напівфіналів у Лютежі: "Діназ" — "Буча" — 2:2, серія пенальті — 6:5, "Діназ-2" — "Юність" (Чернігів) — 3:1. Результати чвертьфінальних зустрічей, проведених у п'ятницю: "Буча" — "Зірка" (Київ) — 5:1, "Юність" — "Чайка" (Петропавлівська Борщагівка) — 2:2, серія пенальті — 4:2, "Діназ" — "Хілд Любомир" (Ставище) — 4:2, "Діназ-2" — "Вишневе-Динамо" (Крюківщина) — 2:1. Вирішальний поєдинок відбудеться в Лютежі завтра (12.00).



ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Неділя, 07.03.2010, 17:06 | Повідомлення # 54
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
В фінальній зустрічі на Кубок Віталія Голубєва, де ставищани отримали поразку від ДІНАЗ (Вишгород) 2:4, зустрілися дві вишгородські команді Діназ і Діназ-2. Перемогли футболісти з головної команди. Минулорічному переможцю цьбого значимого зимового турніру ФК "Хілд Любомир" залишається вгамувати гіркоту поразки тільки єдиним, що програли сильній командіпереможниці.

ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ

Повідомлення відредагував nkp78 - Неділя, 07.03.2010, 17:21
 
nkp78Дата: Неділя, 07.03.2010, 17:19 | Повідомлення # 55
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Одному із трьох братів-фундаторів Кубку свого батька-фронтовика МИКОЛИ ШУЛЬГИ, середньому за віком ЮРІЮ МИКОЛАЙОВИЧУ ШУЛЬЗІ вчора виповнилося 59 років.
Друзі-одноклубники вітають тебе, наш вірний побратиме з Днем народження і зичимо тобі всього самого найкращого, а головне - це міцного здоров'я і сімейного щастя!!!
Ми всі тебе любими, поважаємо і завжди раді бачити тебе на наших традиційних зустрічах в нашому славетному козацькому Ставищі. З нетерпіння чекаємо зустрічі з тобою 9 травня 2010 року о 10:00 на 19-й черговому побаченні ветеранів ставищенського футболу ФК "СТАВИЩЕ".

Прикріплення: 9833908.jpg (344.1 Kb)


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ

Повідомлення відредагував nkp78 - Неділя, 07.03.2010, 17:30
 
nkp78Дата: Понеділок, 08.03.2010, 11:11 | Повідомлення # 56
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
В СУБОТУ ВІДБУВСЯ ОДИН З ГОЛОВНИХ МАТЧІВ МІЖ ЛІДЕРАМИ СТАВИЩЕНСЬКОГО РАЙОННОГО ЗИМОВОГО ЧЕМПОНАТУ ПО ФУТБОЛУ фк "ВЕТЕРАН" І фк"ПРОМІННЯ". ВИГРАЛИ БІЛЬШ ДОСВІДЧЕНІШІ ФУТБОЛІСТИ. ВВЕЧЕРІ ДРУЗІ-ФУТБОЛІСТИ ВІДМІТИЛИ ЦЮ ГРУ НА ФУТБОЛЬНОМУ ВОГНИКУ.

ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Вівторок, 09.03.2010, 14:52 | Повідомлення # 57
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Меморіал Миколи Кирсанова

Кирсанов. Він був різностороннім спортсменом: школярем обіграв на першості Києва зі спортивної гімнастики майбутнього олімпійського чемпіона Юрія Титова, а пізніше став одним з найперших українських хокеїстів. Однак своє життя Микола Кирсанов, а мова, звісно, про нього, присвятив основній народній грі. Був одним із засновників кафедри футболу в Київському інституті фізкультури, але завжди поєднував наукову та викладацьку роботу з тренерською практикою. Свого часу, до речі, працював наставником збірної Афганістану, по праву став арбітром всесоюзної категорії та заслуженим тренером України. Запам'ятався громаді столичного регіону плідною тренерською працею в Переяславі-Хмельницькому, а завершальні свої кільканадцять років очолював обласну федерацію футболу. Саме завдяки Кирсанову вона зажила слави провідної в Україні. КОФФ найпершою, ще за союзних часів, набула статусу госпрозрахункової громадської організації, а 1997 року, відтак уже найпершою в молодій державі, офіційно зареєстрована в юридичних органах. З ініціативи Миколи Кирсанова на стадіонах Київщини, починаючи з 1996 року, проводиться Меморіал Олега Макарова, який вважається головною подією футбольної зими на вітчизняних теренах.
Історія. А з 1999 року Київщина футбольна вшановує пам'ять видатного організатора народної гри традиційним турніром його імені. Цьогорічні березневі перегони уже дванадцяті за ліком. І сім з одинадцяти головних призів ставали надбанням обласних команд різного рівня та рангу. Це також своєрідна данина пам'яті фундаторові: Меморіал Миколи Кирсанова — найважливіший для аматорських колективів області в ігровому міжсезонні. Цікаво, що жодному клубу не вдавалося стати переможцем більше одного разу. А започаткував історичний реєстр тріумфаторів професіональний колектив з Білої Церкви — друголігова "Ригонда". Двічі головний приз мандрував до Києва, ще двічі — на Чернігівщину. Останнім за часом абсолютним переможцем став "Інтер" з Фурсів, що в Білоцерківському районі. Виграш Меморіалу Кирсанова відкрив шлях "Інтеру" й до тріумфу в обласних чемпіонаті та кубку 2009 року. А весь гоноровий реєстр переможців іменного турніру, присвяченого пам'яті заслуженого тренера країни Миколи Кирсанова, має такий вигляд: 1999 рік — "Ригонда" (Біла Церква), 2000 — "Оріон" (Київ), 2001 — "Система-Борекс" (Бородянка), 2002 — "Нафком-Академія" (Ірпінь), 2003 — "Альянс" (Київ), 2004 — "Борисфен-2" (Бориспіль), 2005 — "Авангард" (Корюківка), 2006 — "Княжа" (Щасливе), 2007 — "Антарес" (Обухів), 2008 — "Єдність-2" (Плиски), 2009 — "Інтер" (Фурси).
Персоналії. Найгучніші імена зафіксовані в історичному спискові тренерів, що вивели своїх підопічних на турнірну вершину. Нинішньому поколінню важко й повірити в це, однак легендарний футболіст і відомий нині тренер Володимир Мунтян свою фахову клубну кар'єру насправді яскраво започаткував у неіснуючому тепер аматорському столичному клубі "Оріон". І Степан Матвіїв, який зажив слави вищоліговою працею з бориспільським "Борисфеном" і донецьким "Металургом", свою першу перемогу на тренерській ниві здобув саме на Меморіалі Кирсанова з борисфенівськими дублерами зразка 2004 року. Зазначені серед історичних тріумфаторів і такі відомі та заслужені фахівці, як Віктор Жилін, Олег Федорчук, Валерій Поздняков. А Віктор Іщенко, уродженець миронівської Маслівки і теперішній технічний директор київського "Арсеналу", вигравав турнір пам'яті Кирсанова з двома командами — "Княжою" (Щасливе) і "Антаресом" (Обухів).



ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
ViktorДата: Вівторок, 09.03.2010, 22:32 | Повідомлення # 58
Генерал-майор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1973
« 11 »
Країна: Російська Федерація
Статус: :-(
Ставищанский футбол в Контакте: Группа ФК "Проміння" Київська область, смт. Ставище (ФК "Бункер", ФК "Олімпік-БМВ", ФК "ХХ-й", ФК РВВС)!" http://vkontakte.ru/club10208267

Санкт-Петербург
 
nkp78Дата: Субота, 20.03.2010, 21:32 | Повідомлення # 59
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
ПАМ'ЯТЬ З НАМИ. Рада футбольного клубу ФК"СТАВИЩЕ" вирішила установити памятник Анатолію Миколайовичу Фоміну, який загинув майже 50 років тому під час футбольного матчу збірних комад Ставища і Володарки .
До оргкомітету по цьому заходу ввійшли: Шевельов В.О. (фінансування), Володарський С.Б. (організаційні питання), Панченко С.І. (портрет А.М. Фоміна), Ференець В.О. - написання епітафії, Портненко І.Н. і Нагаївський Г.В. - квіти і вінки, Панченко О.І. - інформаційне забезпечення.
Вирішено виготовити пам"ятник з чорного граніту (лабродоріт) з Житомирської області - до 15 квітня 2010 року, установка - до 1 травня 2010 року. Відкриття пам'ятника - 9 травня о 12:00 на центральній алеї міського цвинтаря, після Ходи Пам"яті до монументу Слави.


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ

Повідомлення відредагував nkp78 - Неділя, 21.03.2010, 11:17
 
adminДата: Субота, 20.03.2010, 21:56 | Повідомлення # 60
Admin
Група: Адміністратор
Повідомлень: 103
« 4 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Шановний nkp78, "прикрашене" повідомлення жирним шрифтом і збільшеним розміром символів не стає більш інформативним. Уявіть собі, як буде виглядати форум, якщо всі користувачі почнуть так "прикрашати" свої повідомлення. Форматування попереднього повідомлення видаляю.

Адміністратор
 
Форум » Спорт » Спорт в смт Ставище » Футбол (Футбольні успіхи, проблеми, новини)
Пошук:


Ставище © 2024