П`ятниця, 26.04.2024, 13:12
Нове на сайті Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Оновити Нові повідомлення · Особисті повідомлення Особисті повідомлення() · Відомості про учасників форумуУчасники · Читаємо правила форумуПравила форуму · Знайти на форуміПошук · Підписатися на отримання новинRSS · Тільки для VIP-користувачівПриватний форум ]
Модератор форуму: nkp78  
Форум » Спорт » Спорт в смт Ставище » Футбол (Футбольні успіхи, проблеми, новини)
Футбол
nkp78Дата: Неділя, 21.03.2010, 11:07 | Повідомлення # 61
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
№60. Вважаю ці "прикраси" не принципіальними в привабливості (або навпаки) для цього форуму...

ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ

Повідомлення відредагував nkp78 - Неділя, 21.03.2010, 11:19
 
nkp78Дата: Понеділок, 22.03.2010, 13:56 | Повідомлення # 62
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
ПАМ'ЯТЬ про ТОЛЮ ФОМІНА.
В 1962 році 24 вересня хоронили Толіка Фоміна (його батько був директором Ставищенського піонерклуба). Під час футбольного матчу він отримав травму – під час зіткнення в штрафній площадці його ударили ногою в пах. Пока найшли автівку, пока везли до лікарні - він і помер. Потім виявилося, що в нього був порок серця. Але він так любив футбол, що перехитрив на медкомісії лікарів і за себе підставив другого хлопця. Він народився в 1944 році в сім’ї фронтовика. Грав надійно в захисті. Був спокійним, інтелегентним, відмінником в навчанні, сором’язливим чорнявим красивим юнаком... Тоді, в 1962 році, була сила-силенна людей на похоронах. Була сонячна погода. Тоді ще, пам’ятаю, був черговий політ в космос. Учні двох шкіл майже всі прийшли попрощатися з шкільним товаришем. Він займався в 11 класі середньої школи. Його могила була на початку православного кладовища , біля центральної алеї. Червона піраміда з зіркою і фотографія молодого футболіста стоїть до сих пір. Мабуть є люди які наділені пам'яттю, а є другі - байдужі до життя і горя інших. Мене тоді, в дитинстві, коли через місяць мені виповнилося 6 років, ця життєва трагедія дуже вразила. Пам"ятаю як всі ридали і були вбиті таким горем, коли заходить яскрава зірка одноклубника і друга твоїх старших братів. Славік мій з Толіком Пацельою тоді ще ходили сповістити про смерть в Володарці його батькам. Які душевні переживання і страх в жилах був у 16-річних хлопчаків при виконанні цієї гіркої місії... Для кого-то - это естественное и обычное событие, а для других - это проходящий, ничего незначащий факт, который-то и в памяти не оставляет следа... Братья и их одноклубники старались не вспоминать о том случае. Эта тема была табу среди товарищей. Просто часто, проходя мимо могилы юного футболиста, я представлял себе эту трагедию и сильно переживал, смотря на убитых горем родителей, потерявшие единственную свою гордость и надежду...


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Середа, 24.03.2010, 17:53 | Повідомлення # 63
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
ВНИМАНИЕ! Снова открыли после перерыва футбольную страницу ветеранского футбольного клуба ФК "СТАВИЩЕ" http://olejyk.io.ua/journal.php Здесь несколько сот фото и сообщений.Заходите, общайтесь, оставляйте свои сообщения и предложения. Будем очень рады!

ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Субота, 03.04.2010, 15:29 | Повідомлення # 64
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
№1798
Добридень, вельмишановні одноклубники: Георгій Володимирович, Іван Нікіфорович, Слава, Коля, Сергій, Валера, Анатолій, Ігор!
В своєму короткому листі хотів би запропонувати проект плану підготовки проведення 19-ї зустрічі ФК «СТАВИЩЕ» і розподілити обов’язки серед всіх нас.
1. Панченко О.І., Смикун І.Г., брати Шульги – підготовка атрибутики «4-й турнір «КУБОК МИКОЛИ ШУЛЬГИ»: медалі, призи, футболки з емблемами, значки, запрошення, плакати.
2. Яценко С.Я. – підготовка дитячої команди «Берегова» (рік народження 2000-й і молодші) в складі 12-13 гравців для виступу в 4-му турнірі від нашого ветеранського клубу.
3. Сторчак М.В. – пресаташє турніру: зв'язок з громадськістю, підготовка матеріалу до газети, залучення ТВ на турнір.
4. Володарський С. Б., Бурлака А.К. – замовлення ресторану «Український» (Точелектроприлад) для святкування 65-річниці Великої Перемоги на «Футбольному вогнику».
5. Нагаївський Г.В., Портненко І.Н. – загальне керівництво підготовки і зв’язок з керівництвом району і міста. Підготовка вінків, корзин і квіти для покладання до пам’ятника Слави, Знаку Афганцям і Чорнобильцям, Козакам України, на могили ветеранів футболу, які відішли за межу вічності.
6. Шевельов В.О., Володарський С.Б.- виготовлення гранітного пам’ятника А.М. Фоміну на благодійні внески ветеранів ФК «Ставище»». Відкриття пам’ятника о 12:00 на цетральному міському цвинтарі після Ходи Пам’яті до монументу Слави о 10:00.
7. Фінансування всіх затрат із каси клубу, а також спонсорів: брати Шульги, Панченко О.І., Смикун І.Г., Шевельов В.О., Головатюк А.К., Довгалюк О.П., Мельник В.П., Борщенко О.Й., Світовенко В.В.

Одеса /Панченко О.І./


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Середа, 07.04.2010, 12:12 | Повідомлення # 65
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Дитячі тренери ФК "МІЛАН" будуть треневути 100-200 дітей з Київа і області на Оболоні. Після серії тренувань будуть відібрані 2 юних футболістів, яких буде запрошено до Мілану.

ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Середа, 07.04.2010, 12:14 | Повідомлення # 66
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
17 КВІТНЯ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ПЕРШІСТЬ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПО ФУТБОЛУ - ВИЩА ЛІГА.
28.04.10 - КУБОК ОБЛАСТІ.


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Четвер, 15.04.2010, 16:09 | Повідомлення # 67
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
[/b]16 квітня разом з Г.В. Нагаївським (68-років) святкуватиме свій 60-річний ювілей ще один наш патріот, відданий футболу одноклубник, надіний товариш і добрий батько АНАТОЛІЙ КОНСТАНТИНОВИЧ БУРЛАКА. Анатолій з малих років в спорті, в футболі. Ще і в свої шість десятків йому немає рівних в настільному тенісі, зимовому заклюванні і оптимізму. Він трудолюбивий, добрий до людей і дуже порядний чоловік. В футбольному клубі всі знають, що Толя Бурлака ніколи не підведе. До ста років тобі жити в радості і спортивному довголітті, наш футбольний побратиме! П О З Д О Р О В Л Я Є М О !!!!!!!!!!!!!!![b]

ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Четвер, 15.04.2010, 17:48 | Повідомлення # 68
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Вітаємо нашого одноклубника, чоловіка-легенду, народного героя, який захистив Європу від чорнобільської біди Георгія Влолдимировича Нагаївського з 68 річчям! Однодумці і чисельні шанувальники футболу вітають нашого славетного земляка і зичать йому здоров'я і всіляких гараздів в житті. Залишайтесь з нами, наш дорогий друже, в колі своїх футбольних побратимів ФК "Ставище". Ми всі Вас любимо, поважаємо і цінуємо.

Онуки Нагаївського: "ЖОРА ЗА ЧЕСНУ ПЕРЕМОГУ!!!"


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ

Повідомлення відредагував nkp78 - Четвер, 15.04.2010, 17:49
 
nkp78Дата: П`ятниця, 16.04.2010, 09:03 | Повідомлення # 69
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
ЧИ ПОДОЛАЄ ВЕРШИНУ ФК "Хілд ЛЮБОМИР" в 2010 РОЦІ.
Обласні футбольні перегони

Народна гра — найпопулярніша в столичному регіоні. Не дивно, що й обласний чемпіонат футболістів викликає підвищений інтерес у шанувальників спорту. Цього року першими на старт календарних перегонів виходять команди вищої ліги.

Учасники. Вища обласна ліга зразка 2010 року сформована з тринадцяти аматорських колективів. Дев'ять з них брали участь і в минулорічному чемпіонаті. Шкода, проте серед них уже немає чинного чемпіона — "Інтера" з Фурсів, що в Білоцерківському районі. Почесний президент клубу Іван Ткаленко та його помічники, судячи з усього, задовольнилися гучним, але разовим успіхом і наміру відстояти завойований в особливо гострій конкуренції титул переможця не виявили. Серед квартету новачків, як на мене, виокремлюються київський "Арсенал", очолюваний добре знаним за виступами в київському "Динамо" та бориспільському "Борисфені" Миколою Волосянком, а також "Олімпієць" з Переяслава-Хмельницького. Кияни свідомо обрали чемпіонат області, бо саме тут рівень турнірної конкуренції та висока якість ігрових полів гарантують їм швидкий фаховий прогрес юних футболістів, які вважаються дублерами гравців молодіжного складу прем'єрлігового "Арсенала". А переяславці востаннє були представлені на офіційній обласній арені далекого вже 1999 року. Зважаючи на це, їхня поява серед гурту найсильніших апріорі цікава для всіх.

Фаворити. Однозначно оцінити турнірні перспективи команд важко. Не тільки тому, що перед стартом усі вищолігові колективи мають однакові шанси. Минулорічний сезон, коли ще за три тури до фінішу п'ять команд цілком реально претендували на звання чемпіона, засвідчив насправді виняткову гостроту конкуренції в обласному турнірі найвищого рангу. Можна не сумніватися, що подібна ситуація буде й нинішнього року. Принаймні в традиційних меморіальних турнірах, організованих Київською обласною федерацією футболу під егідою Федерації футболу країни, неабиякий ігровий рівень продемонстрували ставищенський "Хілд-Любомир", вишгородський "Діназ", а також команди Вишневого, Макарова, Бучі та Путрівки. Цілком імовірно, що саме вони зададуть тон і в офіційному календарному езоні.

Історія. Губернська футбольна ліга на Київщині існувала ще в двадцятих роках минулого століття. А 1940 року, уже після того, як Київ перебрав од Харкова право називатися столицею Радянської України, чемпіонати області стали регулярними. За часів державної незалежності найуспішнішим нашим клубом був "Рефрижератор" з Фастова. Починаючи з 1992 року, він завоював чотири комплекти золотих, два — срібних і один — бронзових медалей. Ставали чемпіонами Київської області й команди Миронівки, Ірпеня, Карапишів, Великої Димерки Броварського району, Обухова, Бучі, Бузової Києво-Святошинського району, Білої Церкви, Путрівки Васильківського та Фурсів Білоцерківського районів. Серед учасників цьогорічних перегонів найтитулованішими є ФК "Путрівка" та "Податковий університет" з Ірпеня: вони ставали найсильнішими в області за новітніх часів уже по два рази.


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Неділя, 18.04.2010, 21:07 | Повідомлення # 70
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Дякуємо за ПЕРЕМОГУ!

Результати вчорашнього Першого туру ЧЩ-2010.
17 квітня зіграли всі команди вищої ліги. А їх всього 12. Кожний колектив прагне восени бути з тими чи іншими медаляи пристоличного обласного чемпіонату.

фк Макаров - Баришівка 3-0
фк Академія - фк Бородянка 0-2
фк Путрівка - фк Олімпік (Переяслав-Хм.) 4-0
фк Арсенал - фк Любомир 0-2
фк Буча - фк Узин 7-0
ФК Вишневе - фк Диназ 4-0
Порадували земляки-ставищани ФК "Любомир", які здобули перемогу над ФК "Арсеналом" з Києва 2 : 0. Узин почав з великої поразки від ФК "Буча" 0 : 7. Здивував вишгородський Діна, програвши всуху 0 : 4 Вишневому.
Який же розклад матчів 2, 3 ... туру?


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Середа, 21.04.2010, 14:49 | Повідомлення # 71
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
24 квітня другий тур. Ставищани повинні грати вдома. А як воно насправді? З ким і котрій годині гра?

ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Середа, 21.04.2010, 20:50 | Повідомлення # 72
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Передбачуваний старт

Основним у стартовому турі був принциповий матч у Лютежі, де вишгородський "Діназ", переможець традиційного національного турніру, присвяченого пам'яті Віталія Голубєва, змагався з фіналістом Меморіалу Миколи Кирсанова, командою "Вишневе-Динамо" з Києво-Святошинського раойну. Самому поєдинку передувала урочиста церемонія відкриття чемпіонату Київщини, в якій взяли участь голова Вишгородської районної ради Ярослав Москаленко та виконавчий директор обласної федерації Валерій Михальський. Однак святковий настрій місцевим уболівальникам зіпсували приїжджі футболісти. Підопічні Валерія Душка та Юрія Миколаєнка, продемонструвавши яскраву та змістовну командну гру, забили чотири м'ячі без відповіді. До перерви двома точними ударами відзначився технічний напівоборонець Василь Бляхарський. Другий з них, завданий з одинадцятиметрової позначки, схоже, надломив господарів поля психологічно, тому й змінити перебіг подій на свою користь діназівці не змогли. Після перерви хлопці з Києво-Святошинського району, граючи швидко і винахідливо, довели підсумковий результат до розгромного завдяки командним зусиллям, увінчаним влучними "пострілами" Миколи Крайового та Дмитра Бабича. Переконливий виграш у кандидата в медалісти на його полі висунув "Вишневе-Динамо" в авангард вищолігових фаворитів цьогорічного сезону.

Успішно стартували й новачки обласних перегонів з Бородянки, котрі на синтетичному газоні в Ірпені забили по м'ячу в кожному таймі студентській команді з Податкового університету. Спочатку Дмитро Кондратович, виявивши неабияку кмітливість в скупченні своїх і чужих гравців поблизу воріт ірпінців, переправив у сітку м'яча, поданого партнерами зі штрафного. А наприкінці поєдинку Іван Грама, скориставшись неузгодженістю суперників, які намагалися створити штучний офсайд, по-бразильськи вишукано переграв і захисників, і голкіпера "податківців". Загальна перевага бородянців, очолюваних тренером Віктором Юрченком, була значною, хоча й ірпінська молодь, додавши після перерви в активності та в русі, справила непогане враження. Правда, тренер Володимир Смовж аж ніяк не безпідставно говорить про нагальну потребу доукомплектувати колектив бодай кількома досвідченими виконавцями. До речі, в урочистостях безпосередньо перед матчем узяв участь і голова Бородянської райдержадміністрації Ігор Кунець. Такий інтерес керівника району до футболу і потреб молоді вартий всілякої похвали.

Назагал прогнозовано скінчилися й стартові поєдинки в інших населених пунктах області. Стрілецькими дублями відзначилися Володимир Криштофович із Путрівки, В'ячеслав Гонта зі Ставищі Олег Зборовський з Бучі. Цікаво, що вищоліговий новачок з пристоличного міста, забивши сім м'ячів узинцям, захопив позицію лідера і за результативністю, і загалом у чемпіонаті. Тренує колишніх чемпіонів області (бучанці ставали найсильнішими 2002 року) найтитулованіший фахівець Київщини Віктор Удалов.

Отже, перший тур у вищій лізі зразка 2010 року став таким: "Діназ" (Вишгород) — "Вишневе-Динамо" (Києво-Святошинський район) — 0:4 (Бляхарський, 31, 35, пн, М. Крайовий, 63, Бабич, 76). "Податковий університет" (Ірпінь) — ФК "Бородянка" — 0:2 (Кондратович, 31, Грама, 84). "Арсенал" (Київ) — "Хілд-Любомир" (Ставище) — 0:2 (Гонта, 29, 70). Нереалізований пенальті: Біленко ("Хілд-Любомир", 37). ФК "Путрівка" — "Олімпієць" (Переяслав-Хмельницький) — 4:0 (Ординський, 2, Криштофович, 54, 57, Швець, 90). ФК "Макарів" — ФК "Баришівка" — 3:0 (Рябчук, 10, Цепкало, 20, Костяний, 35). Нереалізований пенальті: Дмитренко ("Баришівка", 69). ФК "Буча" — ФК "Узин" — 7:0 (Титов, 4, Хрипко, 13, Шиман, 32, Зборовський, 34, 45+1, пн, Комар, 57, Дорошенко, 75).

Найближчої суботи центральним поєдинком другого вищолігового туру має стати протистояння в Ставищі, де місцевий "Хілд-Любомир", четвертий за підсумками минулого сезону, зустрінеться з дворазовим обласним чемпіоном — ФК "Путрівка", який турнір 2009 року завершив п'ятим. Інші матчі: "Вишневе-Динамо" — ФК "Узин", ФК "Баришівка" — ФК "Буча", "Олімпієць" — ФК "Макарів", ФК "Бородянка" — "Арсенал", "Діназ" — "Податковий університет".


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Четвер, 22.04.2010, 08:50 | Повідомлення # 73
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Календар матчів / Вища ліга. Київська область

КАЛЕНДАР ІГОР

ПЕРШЕ КОЛО



ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ

Повідомлення відредагував nkp78 - Четвер, 22.04.2010, 08:57
 
nkp78Дата: Четвер, 22.04.2010, 09:49 | Повідомлення # 74
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
19-А ЗУСТРІЧ ФК "СТАВИЩЕ" 9 ТРАВНЯ 2010 р.

ХОТІЛОСЬ БИ ЗАПРОСИТИ КОМАНДУ "ПРОМІННЯ" (ЧЕМПІОН СТАВИЩАНСЬКОГО РАЙОНУ 2009 р.), «ХХ-й», «БУНКЕР», «РОКСОЛАНА» , ВСІХ ШАНУВАЛЬНИКІВ ФУТБОЛУ НА НАШУ 19-у ЗУСТРІЧ 9 ТРАВНЯ 2010 р. ДЛЯ ПРОХОДЖЕННЯ В КОЛОНІ ВЕТЕРАНІВ ФК "СТАВИЩЕ" В ХОДІ ПАМ'ЯТІ ДО МОНУМЕНТУ СЛАВИ. А ПОТІМ ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ В ВІДКРИТТІ ПАМ"ЯТНИКА АНАТОЛІЮ ФОМІНУ, ЯКИЙ ЗАГИНУВ НА ФУТБОЛЬНОМУ ПОЛІ В ВОЛОДАРЦІ В ГРІ НА ПЕРШІСТЬ ОБЛАСТІ, ГРАЮЧИ В ЗАХИСТІ ЗБІРНОЇ СТАВИЩА. ВІДКРИТТЯ 4-ГО ФУТБОЛЬНОГО ТУРНІРУ ДІТЕЙ, ЯКІ НАРОДИЛИСЯ ПІСЛЯ 2000 РОКУ. ЧИ МОЖЛИВО ОКРІМ ОРГАНІЗОВАННИХ КОМАНД БЕСІДКИ, СТАВИЩА, ЖУРАВЛИХИ ЗАПРОСИТИ ВУЛИЧНІ КОМАНДИ ХЛОПЧИКІВ З РІЗНИХ МІКРОРАЙОНІВ СТАВИЩЕ І НАВКОЛИЩНІХ СІЛ? ВСІ БУДУТЬ НАГОРОДЖЕНІ ФУТБОЛКАМИ З ЄМБЛЕМОЮ 4-й КУБОК МИКОЛИ ШУЛЬГИ І ЗОБРАЖЕННЯМ КРАЩИХ ГРАВЦІВ СВІТУ: ШЕВЧЕНКА, ЗІДАНА, ДЕЛЬП"ЄРО, РУНІ, РЕБРОВА, КАЛІНІЧЕНКА, ДРОГБА, ЛАМПАРДА, РОНАЛЬДО ТА ІН. ГОЛОВНЕ, ЩОБ ЦІ ХЛОПЧИКИ БУЛИ ФУТБОЛЬНОЮ КОМАНДОЮ з 11-13 ГРАВЦІВ. НЕЗВАЖАЮЧИ НА РЕЗУЛЬТАТ ВИСТУПУ ВСІ, БУДУТЬ НАГОРОДЖЕНІ ФУТБОЛКАМИ.. ПЕРШІ ТРИ КОМАНДИ НАГОРОДЖУЮТЬСЯ МЕДАЛЯМИ І ПЕРЕХІДНИМ КУБКОМ.
ТАКОЖ В НАШИХ ПЛАНАХ НА ЦЮ ЗУСТРІЧ НАГОРОДЖЕННЯ КРАЩИХ ГРАВЦІВ ДОРОСЛОГО ЧЕМПІОНАТУ РАЙОНА 2009 р. ІМЕННИМИ ФУТБОЛКАМИ. ДАЙТУ МЕНІ ПРІЗВИЩА ГРАВЦІВ, ЯКІ ЗАСЛУГОВУЮТЬ НА НАГОРОДЖЕННЯ: КРАЩИЙ БОМБАРДИР; КРАЩІ: ВОРОТАР, ЗАХИСНИК, ХАВБЕК, ІНСАЙД, ФОРВАРД, КРАЩИЙ ФАНАТ-БОЛІЛЬНИК, СТАРІЙШИНА (САМИЙ ШАНОВНИЙ) БОЛІЛЬНИЦЬКОГО ЦЕХУ. ТАКОЖ НАПИШІТЬ МЕНІ, ЧИ ВРУЧИЛИ МЕДАЛІ І КУБОК ЗА ПЕРЕМОГУ В 2-МУ ВІДНОВЛЕНОМУ ЧЕМПІОНАТІ СТАВИЩЕНСЬКОГО РАЙОНУ ЗА 2009 р.? МОЖЛИВО, ХОЧ З ЗАПІЗНЕННЯМ, ВЕТЕРАНИ ФК "СТАВИЩЕ" ЛІКВІДУЮТЬ ЦЕЙ ПРОБІЛ В ОРГАНІЗАЦІЇ ЧЕМПІОНАТУ РАЙОНУ.


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
nkp78Дата: Четвер, 22.04.2010, 22:15 | Повідомлення # 75
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 250
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
ОЛЕКСАНДРЕ ІВАНОВИЧУ! ДЯКУЮ ЗА ЗАПРОШЕННЯ!!,КОМАНДА "ПРОМІННЯ" ПРИЙМАЄ ЗАПРОШЕННЯ, і БУДЕ ПРИСУТНЯ НА ЗУСТРІЧІ ВЕТЕРАНІВ..!!! ЩОДО НАГОРОДЖЕННЯ ЗА ПЕРЕМОГУ У ДРУГОМУ ЧЕМПІОНАТІ РАЙОНУ - ТО НІ КУБКА, НІ НАГОРОД МИ НЕ ОТРИМАЛИ..((( ЛИШЕ МЕДАЛІ.... КРАЩИЙ ГРАВЕЦЬ ЧЕМПІОНАТУ - ЦИМБАЛ ІГОР (ПРОМІННЯ), КРАЩИЙ БОМБАРДИР - ДОДУЗІНСЬКИЙ СЕРГІЙ (ПРОМІННЯ), КРАЩИЙ ВОРОТАР – ШМАТОЛЮК ВОЛОДИМИР (ХІЛД-94), КРАЩИЙ ЗАХИСНИК - ВОЗНЕНКО ОЛЕКСАНДР (ХІЛД-94), КРАЩИЙ ПІВЗАХИСНИК - КРИВОРУЧКО ВАДИМ (ЗІРКА ЖУРАВЛИХА), КРАЩИЙ ФОРВАРД - РОДИНА ОЛЕКСАНДР (ПРОМІННЯ), КРАЩИЙ ІНСАЙД - ЯРОШЕНКО ВІКТОР (ЗІРКА ЖУРАВЛИХА)..!!!!!! БУДЕ ДУЖЕ ПРИЄМНО, ЯКЩО ВЕТЕРАНИ ФК"СТАВИЩЕ" НАГОРОДЯТЬ СПРАВДІ КРАЩИХ ГРАВЦІВ СТАВИЩЕНСЬКОГО РАЙОНУ...!!!!!

Рома! Дякую за відповідь. Я вже придбав іменні футболки кращих гравців світу. Є розміри великі, середні і малі. Ти, наприклад, відповідаєш розміру 52-54 (XXL), 48-50(L), 46-48 (M). Щоб там не було 9-го травня мішанини прошу написати хто який розмір носить.
Ще одне. Чи міг би ти з друзями зібрати одну команду хлопчиків, які родилися в 21 столітті? Зробили з ними пару тренувань і заявити їх на 4-й турнір "Кубок Миколи Шульги". Для нагородження всіх юних футболістів я придбав 46 гарних футболок з кольоровим фотозображенням світових зірок футболу. Можливо новостворену команду ви назвете "Динамо", як колись в 1955-1960 рр. звалася пристадіонна команда чемпіон Ставища серед дитячих вуличних команд, де грали мої старші брати, а потім і мої ровесники. З часом я зможу екіпірувати хлочиків з "Динамо" футбольними шортами і гетрами. Ти ж сам бачиш, який низький рівень дитячого і підросткового ставищенського футболу: програють всім підряд з розгромними рахункам 5:0, 7:0. Дітьми потрібно займатися з малих років. В Ставищах в 80-90 рр. були дві футбольні ДЮСШ. А де результат, питається?


ФУТБОЛ - ГРА НАРОДУ
 
Форум » Спорт » Спорт в смт Ставище » Футбол (Футбольні успіхи, проблеми, новини)
Пошук:


Ставище © 2024