Середа, 24.04.2024, 07:57
Нове на сайті Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Оновити Нові повідомлення · Особисті повідомлення Особисті повідомлення() · Відомості про учасників форумуУчасники · Читаємо правила форумуПравила форуму · Знайти на форуміПошук · Підписатися на отримання новинRSS · Тільки для VIP-користувачівПриватний форум ]
  • Сторінка 1 з 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 6
  • 7
  • »
Модератор форуму: Viktor, Leonid  
Форум » Ставище » Ставище сьогодні » Обговорюємо проблеми селища
Обговорюємо проблеми селища
samelДата: Четвер, 26.06.2008, 23:55 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Початківець
Повідомлень: 8
« 0 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Проблеми селища-наші проблеми
 
PanhenkoДата: Вівторок, 08.07.2008, 20:53 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 18
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
В ставищенской райбольнице работал (может и сечас работает) начмедом Кизима. Мой отец очень положительно отзывался об этом враче. Может он что-то знает о фамилии Кизим. А евреев в Ставище тогда очень много, больше 4 тысяч человек.

Вітаю всіх патріотів Ставища!!!
 
TanyaДата: П`ятниця, 15.08.2008, 11:43 | Повідомлення # 3
Сержант
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 16
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Невже не знайшлось більш достойного місця для Леніна? А як же обіцяне перенесення в парк? Чому всі мовчать? Навіть комуністи.

Повідомлення відредагував Tanya - П`ятниця, 15.08.2008, 11:44
 
PanhenkoДата: Субота, 16.08.2008, 10:36 | Повідомлення # 4
Сержант
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 18
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Таня! Що Ви мали на увазі про місце для Леніна?

Вітаю всіх патріотів Ставища!!!
 
TanyaДата: Неділя, 17.08.2008, 18:57 | Повідомлення # 5
Сержант
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 16
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Quote (Panhenko)
місце для Леніна

В усякому випадку - не викидати ж тону бронзи в поле! Можливо той , хто все це зробив, не розраховував, що так швидко знайдуть. Все-таки кольоровий метал.
 
Romans96Дата: Понеділок, 18.08.2008, 09:54 | Повідомлення # 6
Рядовий
Група: Початківець
Повідомлень: 1
« 0 »
Статус: :-(
Ніхто нічого не шукав і не викидав, бронзу як кольоровий метал викидать ніхто не збирався все дуже гарно зроблено і домовлено, якийсь дядько гарно нажився або декілька, не будемо тикати пальцями хто.
 
TanyaДата: Понеділок, 18.08.2008, 12:58 | Повідомлення # 7
Сержант
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 16
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Quote (Romans96)
не будемо тикати пальцями хто

А чому б і не тикнути? Пам'ятник робили за народні гроші всього району, а хочуть нажитися
Quote (Romans96)
якийсь дядько гарно нажився або декілька

ГАНЬБА!!!!!
 
MantachДата: Субота, 30.08.2008, 14:38 | Повідомлення # 8
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 128
« 2 »
Країна: Україна
Статус: :-(
1. Взагалі моя думка про Леніна така, його потрібно зняти було вже давно, не через те що комуніст чи соціаліст, а тому що є люди які більше зробили для України ніж він.
2. Побажання для адміна передайте своїм колегам, коли вже на сесії сел.ради подумають про людей?, подивіться скільки молодих мам сидить і відпочиває в парку?, а подивіться скільки там є урн для сміття?, лавочки вже похожі на лікарняні кушетки, подивимось далі чи є в Ставищах хоч один громадський туалет?????, я думаю що бюджет Ставищ не трісне якщо збудують хоч одного в парку, та навіть зробити його платним я з задоволенням віддам 50 коп., ніж ідучи парком (Вибачте) буду ховатись за деревом.


Ставище

Повідомлення відредагував Mantach - Неділя, 31.08.2008, 09:41
 
ViktorДата: Четвер, 04.09.2008, 11:52 | Повідомлення # 9
Генерал-майор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1972
« 11 »
Країна: Російська Федерація
Статус: :-)
Ставищенський парк садово-паркового мистецтва обласного значення втрачає своє значення через недогляд. Нині у селищі працюють ВАТи “Ставищенський маслозавод”, “Ставище-продтовари”, “АТП—13246”, “Київоблгаз”, “Ставищенське РТП”, “Ставище-Райагрохім”; будівельні організації КАСП “Мрія”, районне шляхово-ремонтне будівельне управління “Моноліт”. Місцями масового скупчення юннацтва надвечір є території довкола барів і кафе. На місці, де раніше діяв пункт прийому склотари, розчищено територію для будівництва церкви. Площі Центру дитячої творчості здано в аренду.

http://uk.wikipedia.org/


Санкт-Петербург
 
ViktorДата: Субота, 06.09.2008, 11:33 | Повідомлення # 10
Генерал-майор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1972
« 11 »
Країна: Російська Федерація
Статус: :-)
Константин! Вы совершенно правы в том, что информация уже была ранее размещена, только не обратили внимания что мною. Вы зарегистрировались на этом сайте 30.08.08г. Если бы Вы были на сайте в середине июля, то могли знать, что мною было поставлено много информации, потом я её убрал (были причины). Я вернулся из Ставищ 31.08.08г. (бываю каждый год), и знаю многое не по интернету, а вижу своими глазами. Информация, которую Вы видели, была частично восстановлена администратором после удаления. Теперь я поставил её сам.
По поводу туалета, я с Вами согласен, самому недавно пришлось ехать на машине домой, так как в центре его нет, разве что на базаре. Вот только администратор сайта (admin), прямого отношения к «коллегам» не имеет, он только создал сайт.
Урны надо поставить в парке у ставка. Если идти в низу по тропинке, то презервативы валяются как «в грибном лесу», куда не посмотри.


Санкт-Петербург
 
adminДата: Субота, 13.09.2008, 18:56 | Повідомлення # 11
Admin
Група: Адміністратор
Повідомлень: 103
« 4 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Quote (Mantach)
щоб задати йому деякі питання не буду ж я виседжувати в нього під кабінетом і забирати в ньго час

А Ви спробуйте це зробити через "Книгу для гостей", адже туди частіше заглядають.


Адміністратор
 
ViktorДата: Субота, 13.09.2008, 20:29 | Повідомлення # 12
Генерал-майор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1972
« 11 »
Країна: Російська Федерація
Статус: :-)
Практика показывает, что власть, занимающая руководящие посты вообще на личный контакт идёт неохотно, а тем более Интернет для власти совсем страшная вещь, особенно если это могут прочитать многие. Это проблема не только у Ставище, у нас в Санкт-Петербурге всё точно так же. Когда я отправлял заявление через Интернет, то ответ всё равно получал обычным письмом (через месяц) и отвечал кто-то из секретариата. Так что надеяться на это особо не приходится. Но есть надежда, что хотя бы другие ответственные лица увидят информацию на этом сайте и примут необходимые меры. Ведь для решения многих проблем, нет необходимости идти прямо к Главе районной администрации. Будем надеяться на чудо.

Санкт-Петербург
 
PanhenkoДата: Понеділок, 15.09.2008, 18:27 | Повідомлення # 13
Сержант
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 18
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Ветерани ФК "Ставище" спільно з ФСТ "Колос" висадили берези в північній частині ставищенського стадіону на Алеї Ветеранів Футболу. Підготували ямки для яблуневого саду. На черзі - гранітна стела з написом на пам'ять кого посаджена Алея. А напередодні, 13 вересня ветеранський футбольний клуб "Ставище" провів в Бесідці спільно з футбольною громадою "Свято 70-річчю ставищенського футболу", яке було дуже добре підготовлене бесідчанами на чолі з головою сільради і директора школи Стеценка О.С. Свято завершилось грою дитячих команд "Роксоланка" (Бесідка" і Берегова (Ставище). Виграли молоді бесідчани 4 : 0. На полі дітей змінили їх дідусі ветерани футболу Ставище, Жашкова і Бесідки. Перемогли бесідчани 4 : 1. Незважаючи на проливний дощ, ніхто з чисельних уболівальників не покинув стадіону, вболівали всі гучно і з азартом. Кращим футболістам матчу Курко В. і Світовенку В.В. вручили футболки з емблемою 70-річчя ставищенського футболу. Перед футбольним турніром ветерани ФК "Труд" Коваль П. і Рудий М. перерізали червону стрічку, віжкривши на стадіоні пам'ятний знак вшанування футболістів Ставищенщини, які не дожили до сьогодення.
Сивочолим ветеранам було приємно відчути себе молодим, спілкуючись з юними футболістами і вболівальниками. З щемом в серці вони знайомилися на стенді в школі конкурсні роботи малюнків школярів на тему "70-річчя ставищенського футболу".
Велика подяка всім бесідчанам за теплий прийом ветеранів ФК "Ставище" була виказана гостями на "Футбольному вогнику".


Вітаю всіх патріотів Ставища!!!
 
ViktorДата: Неділя, 21.09.2008, 22:53 | Повідомлення # 14
Генерал-майор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1972
« 11 »
Країна: Російська Федерація
Статус: :-)
Житель Ставищанского района, Киевской области, вырастил целый конопляный лес в теплице площадью около трехсот квадратных метров. Некоторые растения достигали высоты свыше трех метров. Доморощенный ботаник почти все время проводил на участке, который арендовал у соседа. Поливая, удобряя посевы, мужчина надеялся собрать рекордный урожай. Высококачественное наркосырье собирался выгодно продать. Но милиционеры узнали об этой точке, где наркоманы легко разживались дозой высококлассного "дурмана". Мужчина свыше десяти лет прожил в Голландии. Там успел отбыть криминальное наказание за участие в вооруженном ограблении. После чего его и депортировали в Украину. Однако за время пребывания в Европе мужчина многому научился и не видит в своих действиях ничего криминального. Хотя хорошо знает, что в Украине такая деятельность противозаконна. Качество товара он проверял лично. Ведь сам систематически принимает наркотики уже свыше семнадцати лет. Владелец дома, во дворе которого выращивали коноплю, был в курсе дел квартиранта-ботаника. Однако молчал, в расчете на солидные премиальные. И был прав. Потому что обильный урожай обещал безумные прибыли. А на этом участке, уже почти созрела не одна сотня долларов. Кроме того, осматривая помещение, милиционеры нашли немаленькие запасы уже готовой для продажи продукции. Но, не смотря на то, что таких гениев-биологов, по словам самого задержанного лишь пять или шесть на всю Украину, одного она на время лишится. Возбуждено уголовное дело. Обоим мужчинам светит восемь лет лишение свободы с конфискацией личного имущества.
Новость опубликована 16.09.2008

Фото на сайте: www.magnolia-tv.com


Санкт-Петербург
 
PanhenkoДата: Вівторок, 23.09.2008, 23:49 | Повідомлення # 15
Сержант
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 18
« 1 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Не цікаво..., проблема дуже велика. Ставище займає , мабуть, перше місце в області по наркоманам на душу населення!!!

Вітаю всіх патріотів Ставища!!!
 
Форум » Ставище » Ставище сьогодні » Обговорюємо проблеми селища
  • Сторінка 1 з 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 6
  • 7
  • »
Пошук:


Ставище © 2024