П`ятниця, 29.03.2024, 14:51
Нове на сайті Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Оновити Нові повідомлення · Особисті повідомлення Особисті повідомлення() · Відомості про учасників форумуУчасники · Читаємо правила форумуПравила форуму · Знайти на форуміПошук · Підписатися на отримання новинRSS · Тільки для VIP-користувачівПриватний форум ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Різне » Професійні форуми » Інформує Святошинський РВ ГУ Держтехногенбезпеки у м. Києві
Інформує Святошинський РВ ГУ Держтехногенбезпеки у м. Києві
ДПНДата: Четвер, 30.08.2012, 11:49 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Початківець
Повідомлень: 2
« 0 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Святошинський РВ ГУ Держтехногенбезпеки у м. Києві повідомляє:
порівняно з 2011, в поточному році спостерігається тенденція до збільшення пожеж на об’єктах Святошинського району м. Києва.
Причиною цьому слугує систематичне порушення керівниками підприємств протипожежних норм та правил пожежної безпеки. Найбільше занепокоєння викликає той факт, що більшість керівників, покладаючись на свідомість підлеглих, навіть не перевіряють дійсний стан справ щодо дотримання норм пожежної безпеки в приміщеннях, які знаходяться у «затінку» (побутових, підсобних, гаражах).
Досвід перевіряючих каже, що пожежі на об’єктах, що несуть за собою людські жертви, в основному, виникають в нічну пору й викликані палінням самих загиблих, котрі були нетверезими на робочих місцях (охоронці, вахтові робітники, чергові).
Тому не дивно, що при перевірці будь-якого виробничого чи складського підприємства, особлива увага приділяється не лише встановленню протипожежного режиму, а й дисципліні, якої мають дотримуватися працівники підприємства.
Для цього, інспекторським складом Святошинського РВ ГУ Держтехногенбезпеки у м. Києві проведено аналіз та визначено основні порушення правил пожежної безпеки, які фіксувалися на фото, основними були такі:
1. Влаштування та експлуатація саморобних електроподовжувачів.
2. Влаштування та експлуатація тимчасових дільниць електричних мереж.
3. Складання горючих матеріалів у протипожежних розривах сприяє швидкому розповсюдженню полум’я між будівлями, а відсутність під’їздів до будівель ускладнює як ліквідацію пожежі за допомогою пожежних автоцистерн, так і евакуацію матеріальних цінностей.
4. Експлуатація нестандартних електронагрівальних приладів без чи з несправним терморегулятором: (кип’ятильників, електроплит з незахищеною спіраллю нагрівання, обігрівачів, електрочайників).
5. Відсутність планово-попереджувальних ремонтів електромереж: експлуатація пошкоджених розеток, експлуатація тимчасовх дільниць електричних мереж та ін.
6. Відсутність на об’єктах первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників, протипожежного інвентарю).

Святошинський РВ ГУ Держтехногенбезпеки в м. Києві


Святошинський РВ ГУ Держтехногенбезпеки у м. Києві

Повідомлення відредагував ДПН - Четвер, 30.08.2012, 12:00
 
Форум » Різне » Професійні форуми » Інформує Святошинський РВ ГУ Держтехногенбезпеки у м. Києві
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Ставище © 2024