Вівторок, 16.04.2024, 07:29
Нове на сайті Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Оновити Нові повідомлення · Особисті повідомлення Особисті повідомлення() · Відомості про учасників форумуУчасники · Читаємо правила форумуПравила форуму · Знайти на форуміПошук · Підписатися на отримання новинRSS · Тільки для VIP-користувачівПриватний форум ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Різне » Професійні форуми » Інформує РВ ГУ МНС України в Київській області
Інформує РВ ГУ МНС України в Київській області
MantachДата: Четвер, 03.09.2009, 21:08 | Повідомлення # 1
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 128
« 2 »
Країна: Україна
Статус: :-(
В цьому розділі районний відділ надзвичайних ситуацій буде інформувати населення про свою діяльність.
 
MantachДата: Четвер, 03.09.2009, 21:20 | Повідомлення # 2
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 128
« 2 »
Країна: Україна
Статус: :-(
Запобігти , Врятувати, Допомогти
В багатьох господарствах району вже почались роботи по збиранню врожаю та заготівлі грубих кормів.
Хотілося б нагадати ті основні правила пожежної безпеки яких необхідно дотримуватись щоб не допустити пожежна хлібних масивах.
Зернозбиральна та автотракторна техніки, що буде працювати на хлібних масивах та поблизу них, повина бути обладнати справними іскрогасниками та первинними засобами пожежегасіння згідно норм .
Біля хлібних масивів, що прилягають до доріг, повині бути встановлені знаки пожежної безпеки про заборону куріння та використання відкритого вогню.
Зеросклади, зернотоки, склади запчастин, склади ПММ, об’єкти по зберіганню та переробці с/г продукції забезпечити вогнегасниками.
Визначити місця для куріння. Очистити територій підприємств від горючих матеріалів, чагарників. Забезпечити вільні під´їзні шляхи, проїзди до водних джерел, будівель, споруд.
Категорично заборонити використання пожежної техніки та інвентарю не за призначенням.
Під час проведення вогневих та зварювальних робіт дотримуватися вимог Правил пожежної безпеки в Україні. Роботи проводити тільки з дозволу адміністрації підприємства забезпечувати місця проведення робіт первинними засобами пожежегасіння. Категорично заборонити проведення таких робіт безпосередньо на хлібних масивах.
Хлібні поля в місцях прилягання їх до лісових масивів, автомобільних шляхів обкосити і проорати смугою не менше 4 м. завширшки.
Перед скошуванням зернових, хлібні поля розбити на ділянки площею не більше 50 га. Між ділянками зробити прокоси шириною 8 м., по середині прокоси проорати смугою не менше 4 м.
На полях де проходить збирання зернових обов”язково необхідно мати напоготові трактор з плугом та пристосовану для пожежегасіння техніку.
Не дозволяти розміщення скирт на відстані менше ніж 15 м. від лінії електро передач, 20 м. від доріг, 50 м. від будинів.
В минулих роках надходили численні скарги та звернення від громадян щодо випалювання стерні і пожнивних залишків соломи на полях, що призводять до пожеж на сусідніх полях, а також загорань лісових насаджень, у звязку з чим державі наносяться значні матеріальні та екологічні збитки, завдаючи шкоди навколишньому середовищу
Мали місце випадки, коли випалювання стерні проводились згідно з вказівками окремих керівників с/г підприємств на місцях.
Відповідно до статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення випалювання стерні, лугів, пасовищ, ділянок природною рослинністю, без дозволу органів державного контролю у галузі охорони навколишнього середовища – тягне за собою адміністративну відповідальність, а саме накладення штрафу на посадових осіб від п”ядесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян .
При виникненні пожежі або іншої надзвичайної події чи ситуації потрібно негайно телефонув по т. 101 або 2-23-82, а з мобільних телефонів – 101.
Хлiб - наше багатство. I тому важливо не лише вчасно зiбрати врожай, але й зберегти його вiд вогню.

Державний пожежний нагляд Ставищанського району


Ставище
 
MantachДата: Середа, 23.09.2009, 18:02 | Повідомлення # 3
Майор
Група: VIP-користувач
Повідомлень: 128
« 2 »
Країна: Україна
Статус: :-(

ТЕКСТ
СПІЛЬНОГО ЗВЕРНЕННЯ МІНІСТЕРСТВ
ДО БАТЬКІВ
Міністерство з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи та Міністерство освіти і науки вкрай занепокоєні станом, що склався з попередженням травмування і загибелі дітей.
Як свідчить статистика, кількість випадків дитячого травматизму від нещасних випадків, пов’язаних із транспортом, під час пожеж та на воді, випадкових механічних удушень, закупорки дихальних шляхів значно збільшилась.
Критичний стан, що слався із зростанням кількості смертельних випадків, та травмування серед дітей, змушує міністерства звернутися до кожного громадянина країни, особливо батьків.
ЗВЕРНЕННЯ ДО БАТЬКІВ
За статистикою, в нашій країні в мирний час нещасні випадки призводять щодня до загибелі 4 дітей, щотижня – цілого класу школярів і щороку – майже двох тисяч юних громадян!
Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека.
Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини сумних та трагічних наслідків.
ШАНОВНІ БАТЬКИ!
Не залишайте дітей без нагляду!
Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуйтесь правил безпечної поведінки в побуті. Це варто зусиль!
Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Знайдіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми про це. Пам’ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. А щоб неждана мить не стала сумним відтінком біди – потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації.
Пам’ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!


Ставище
 
ViktorДата: Четвер, 24.09.2009, 11:13 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1972
« 11 »
Країна: Російська Федерація
Статус: :-(
Quote (Mantach)
Запобігти , Врятувати, Допомогти

Лучше конечно предотвращать. Надеяться на исполнение данных требований руководителями хозяйств района нужно, но главное в такой период, это профилактические выезды инспекторов гос.пож.надзора непосредственно на эти объекты.
Так же хочу обратить внимание на нарушение электротехнических норм, приводящих к пожароопасным ситуациям и возможному нанесению вреда здоровью. В Ставище достаточно объектов, где эти нормы не соблюдены. Не выполняется соблюдение правил устройства электроустановок: висят по стенам и потолкам провода, электросоединения имеют скрутки вне монтажных коробок, лампы дневного освещения (люминесцентные) эксплуатируются без защитных колпаков, электроудлинители протянуты через торговые залы и др.


Санкт-Петербург
 
ViktorДата: Вівторок, 29.09.2009, 17:03 | Повідомлення # 5
Генерал-майор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1972
« 11 »
Країна: Російська Федерація
Статус: :-(
Фотографии о тушении возгорания на поле в Ставище 19.08.2009г.
Смотреть - http://photo.unian.net/rus/city/901/


Санкт-Петербург
 
ViktorДата: П`ятниця, 05.03.2010, 14:01 | Повідомлення # 6
Генерал-майор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1972
« 11 »
Країна: Російська Федерація
Статус: :-(
Президент Украины Виктор Янукович распорядился принять неотложные меры по предупреждению наводнений и паводков весной 2010 года и ликвидации их последствий

http://www.focus.ua/society/104306

Да, в этом году похоже придётся всем поплавать.


Санкт-Петербург
 
GylbarsДата: Неділя, 06.03.2011, 23:06 | Повідомлення # 7
Сержант
Група: Початківець
Повідомлень: 34
« 0 »
Країна: Україна
Статус: :-(
міліція - це варта правопрядку а в безпорядок вона не втручається
 
Форум » Різне » Професійні форуми » Інформує РВ ГУ МНС України в Київській області
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Ставище © 2024