АНТИХАБАР
|
|
Leonid | Дата: П`ятниця, 13.02.2009, 10:23 | Повідомлення # 1 |
Засновник сайту
Група: VIP-користувач
« 1 »
Країна:
Статус: 
| Що, скільки і кому дали? Те що лікарі "беруть" не секрет. Хотілося б побачити прізвища і відповідно встановити "чемпіона" серед них. "Полови" не пишіть, тільки "КОМУ", "СКІЛЬКИ", "КОЛИ", "ЗА ЩО".
|
|
| |
Mantach | Дата: П`ятниця, 13.02.2009, 21:49 | Повідомлення # 2 |
Майор
« 2 »
Країна:
Статус: 
| Наприклад я давав лікарям, але на сторінках форуму я стараюсь відділити розуміння дав і у відповідь зробив!!! Кожен з нас хоче отримувати винагороду за свою працю, тільки питання в тому який результат тої праці?
Ставище
|
|
| |
Viktor | Дата: П`ятниця, 13.02.2009, 22:21 | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
Група: Адміністратор
« 11 »
Країна:
Статус: 
| Наверное этот форум, скоро будет как «золотой Клондайк» для прокуратуры. Не нужно будет пытаться поймать кого-нибудь за руку, что завести дело. Достаточно будет просто заглянуть на форум и дело в шляпе. Поселок Ставище войдёт в разряд самых коррумпированных населённых пунктов Украины, но и пропорционально возрастёт открываемость этих коррупций. Если в Ставище издавать «бульварную газету», то наверное это было бы самое продаваемое издание. В газете бы писали: получил какой подарок получил врач …, сколько «заработал» инспектор ГАИ …, почему учительница … поставила оценку … незаслуженно. Похоже народ соскучился по сплетням. Чьи следующие косточки будем обмывать? У Вас прекрасный поселок, в котором конечно не без недостатков (как и везде). Но любой случайный посетитель будет шокирован увиденным. Давайте не будем позорить Ставище и сами позориться.
Санкт-Петербург
|
|
| |
Ruskat | Дата: Неділя, 15.02.2009, 14:24 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
« 3 »
Країна:
Статус: 
| Не секрет і те, що лікарям дають... є ті, хто дають - є і ті, хто бере все просто. Різниця тільки між добровільною віддякою і примусовою платою за певні послуги. Єдине, що я скажу, то це те, що я платив, але в плані віддяки, а не в примусовому плані.
Зроблений в Білій Церкві | Мій домашній сайт.
|
|
| |
vitrajh2000 | Дата: Понеділок, 16.02.2009, 14:24 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
« 1 »
Країна:
Статус: 
| Quote (Ruskat) Не секрет і те, що лікарям дають... є ті, хто дають - є і ті, хто бере Цілком згоден ,пока будуть ті що дають, будуть і ті що беруть.В любій сфері діяльності.
Не может царь думать о кажном, царь должен думать о важном!
|
|
| |
людок% | Дата: Понеділок, 16.02.2009, 15:49 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
« 1 »
Країна:
Статус: 
| Quote (Mantach) Кожен з нас хоче отримувати винагороду за свою працю, Винагорода кожному -- то його заробітьня плата . Quote (Viktor) любой случайный посетитель будет шокирован увиденным. Давайте не будем позорить Ставище и сами позориться. Це не позор , а гірка правда.
|
|
| |
Viktor | Дата: Понеділок, 16.02.2009, 19:19 | Повідомлення # 7 |
Генерал-майор
« 11 »
Країна:
Статус: 
| Quote (людок%) Це не позор , а гірка правда. Похоже Вам это доставляет удовольствие!
Санкт-Петербург
|
|
| |
людок% | Дата: Понеділок, 16.02.2009, 19:49 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
« 1 »
Країна:
Статус: 
| Quote (Viktor) Похоже Вам это доставляет удовольствие! У кожного з нас є своя думка.
|
|
| |
Mantach | Дата: Понеділок, 16.02.2009, 20:16 | Повідомлення # 9 |
Майор
« 2 »
Країна:
Статус: 
| Quote (людок%) Винагорода кожному -- то його заробітьня плата . Ви кажете, що нормально заробляєте, тоді не потрібно рівняти себе до їнших, я на роботі за свій труд в січні отримав 600грн., і якщо б не мої заробітки які виводять мене на нормальний рівень то держава зробилаб мене злиднем.
Ставище
|
|
| |
vitrajh2000 | Дата: Вівторок, 17.02.2009, 14:03 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
« 1 »
Країна:
Статус: 
| Quote (Mantach) я на роботі за свій труд в січні отримав 600грн. Щоб отримати вищу заробітню плату потрібно працювати напокладаючи рук ,а це нелегко. Повірте мому досвіду. Є ще один варіант отримати вищу освіту і заробляти на хабарах! Або
|
|
| |
людок% | Дата: Вівторок, 17.02.2009, 14:52 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
« 1 »
Країна:
Статус: 
| Quote (Mantach) я на роботі за свій труд в січні отримав 600грн., і якщо б не мої заробітки які виводять мене на нормальний рівень то держава зробилаб мене злиднем. Я не маю ні чого проти Вас і Ваших заробітків, не плутайте правидне з грішним. Ми не обговорюємо хто і скільки заробляє. Я мала на увазі те , що коли ти пішов працювати в державну структуру за це плотять заробітню плату і хабарі тут не передбачені .
|
|
| |
Viktor | Дата: Вівторок, 17.02.2009, 15:22 | Повідомлення # 12 |
Генерал-майор
« 11 »
Країна:
Статус: 
| Quote (людок%) і хабарі тут не передбачені Просветите пожалуйста, где предусмотрены взятки? И если можно поясните, что на Ваш взгляд является взяткой? В каком случае её стоит брать, а в каком нет?
Санкт-Петербург
|
|
| |
Ruskat | Дата: Середа, 18.02.2009, 01:41 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
« 3 »
Країна:
Статус: 
| Взятки предусмотрены везде тем человеком, у которого не получается что-то сделать без взятки. С моей Т З -взятка - любая дача денег другому лицу, которое может сделать вам определенную услугу. Но деньги это залог того, что вам сделают то, что вы хотите. Запутано и понятно Это уже как закон жизни: хочешь, чтобы тебе что-то сделали во внеплановом порядке - плати. Когда-то кто-то к этому приучил. Так и повелось....
Зроблений в Білій Церкві | Мій домашній сайт.
|
|
| |
vitrajh2000 | Дата: Середа, 18.02.2009, 10:27 | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
« 1 »
Країна:
Статус: 
| Проблема хабарництва спочатку є проблемою політичною, наприклад, до національного законодавства має війти поняття "політична корупція", крім того, на рівні Президент-Голова Верховної Ради бракує щирого бажання проводити справжню політику на зменшення тиску корупції на суспільство. Згадайте хоча б один випадок за ці 15 років про засудження нар.депа, урядовця, суддів Конст.Суду чи Верх.Суду або прокурорів з Ген.Пр! Взагалі на цю тему можно багато казати, але нічого позитивного. Корупція вже давно стала гальмом державного розвітку, вона що року обкрадає наш народ у розмірі, котрий можно сопоставляти з держ.бюджетом, а ДАІ це лише бліда тінь цього паразитарного явища. Риба завжди починає протухати з голови
|
|
| |
Viktor | Дата: Середа, 18.02.2009, 11:01 | Повідомлення # 15 |
Генерал-майор
« 11 »
Країна:
Статус: 
| Quote (Ruskat) Взятки предусмотрены везде тем человеком, у которого не получается что-то сделать без взятки. С моей Т З -взятка - любая дача денег другому лицу, которое может сделать вам определенную услугу. Но деньги это залог того, что вам сделают то, что вы хотите. Запутано и понятно Просто и непонятно. Не всегда взятка дается человеком, у которого не получается что-то сделать без взятки. Может ему просто лень чем то заниматься. Не всегда деньги это залог того, что вам сделают то, что вы хотите. Могут и не сделать. И не забывайте, что взятка даётся не только за действие, но и за бездействие. Надеюсь, так же получить определение взятки от пользователя, которому был задан вопрос.
Санкт-Петербург
|
|
| |